måndag 18 mars 2013

Stor & liten

 
This is what happens when U put two PT`s together :)

 
 
 
Har gästspelat på världens mest fantastiska hälsocenter, Mf Hälsocenter that is, ni som bor/arbetar i Stockholm borde absolut signa upp er på en investering for life! Här finns allt man behöver för att må bra, ta hand om sig själv, få tips på träning, kost, skador eller hormonobalanser. Man kan boka tid hos massör, kiropraktor, sjukgymnast, pt, kostrådgivare.......U name it, och det de inte har, det vet de var man får tag i det.
 
Idag fick jag (eller var det tvärtom hihi) äran att träna tillsammans med min forne klasskamrat tillika PT här på Mf: Niclas. Hade en grym plan i bakfickan höhö. Då jag vet att han HATAR att träna ben var det just ett sådant pass jag föreslog. Jag har ju själv en viss hatkärlek till just benpassen, så att träna tillsammans med någon annan är en riktig förmån. Dessutom kunde vi passa på att kolla tekniken, peta och rätta till så att allt blev tiptop och utfört på ett schysst sätt.
Riktigt skoj pass och ja, ni fattar ju själva hur det såg ut när Malin 161 cm lång skulle passa Niclas förmodligen 2 m lång :)
 
Det är väl ungefär det jag har hunnit med idag. Promenerade 8 km till gymmet iklädd underställströja, mellanlager och en överdragströja. Resultat: NEDFRUSEN in i märgen!! Imorgon är det jag som tar en jacka på mig ifall samma sak ska upprepas igen!!
 
Nothing more to it right now!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar