fredag 29 mars 2013

Påskägg under sängen.....

.....var det väldigt länge sedan jag fick. Jag hoppas ändå, varje år, att det mirakulöst ska ha värpts en färgglad skapelse under natten men jag antar att jag får fortsätta med det. Hoppas.
Jag är jävligt barnslig när det kommer till traditioner och högtider. Jag vill ha jultomte på julafton, tårta på min födelsedag (och nej, jag vill inte baka den själv) midsommarstång på midsommarafton och påskägg på påsk. Jag skulle gärna måla äggen i alla konstiga färger som finns, bara det fanns folk som ville måla dem med mig. Högtider är, för mig, förknippat med att vara runt sina nära och kära och umgås sådär otvunget som man aldrig hinner annars, och alla de här "barnsliga" traditionerna hjälper oss att bibehålla det.

Tillbaka till påskäggen...
Igår fick jag i alla fall det finaste påskägget jag någonsin både sett och fått, trots att det inte riktigt var format som ett ägg. Finns det något finare än när man blir uppskattad sådär out of the blue, utan någon som helst hint innan? Jag har ju liksom inte GJORT någonting för att "förtjäna" det, utan det var helt enkelt en jättefin tanke och gest av en person som, på väldigt kort tid har kommit att betyda så väldigt mycket för mig. Vilket inte är lätt eller händer så ofta då jag är väldigt kräsen hihi! Bea gav mig denna underbara ring som jag tycker passar mig och min personlighet alldeles perfekt! Dessutom finns en text ingraverad på den, en text som gjorde mig rörd att läsa men svår att ta in. "Angels exist, you are one of them". UNDERBARA TÖS, TACK SÅ MYCKET ÄN EN GÅNG!!!! Kommer titta på det citatet fler än en gånger har jag en känsla av.

Idag är det Kälen som är målet. Får väl se hur det kommer bli med uppdateringar i helgen men ni överlever nog tror jag. Happy Easter på er!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar