fredag 22 mars 2013

I väntan på prinsen......

.....och ja, såklart även på karln som är på ingång hihi! Men som jag har kämpat med denna köttbit så är det fan inte mer än rätt att jag ska få slakta den hela vägen ned till magen!! Let me tell ya......


Det började med att Bea tjötade om det här fantastiska "Pulled pork". Sagt och gjort, inte ska jag vara sämre tänkte jag!! Så idag gjorde jag slag i saken. Långkok so to speak då steken ska vara inne i sex timmar. Allt jag gör idag i matväg är hämtat från 56kilo-bloggen. Jag orkar inte länka men den är svår att missa om man googlar. Fantastiska matrecept och fantastiskt vacker tjej som har den, samma så är hennes kök och alla bilder hon tar. Avis? Nää för fan!!
Barbequesåser är oftast fulla med socker så jag stal hennes fantastiska recept på en hemmagjord. Glad i hågen smetade jag ihop alla ingredienser och lät allt puttra mysigt på spisen. Inte helt otippat tyckte jag att såsen såg heeeelt annorlunda ut jämfört med den jag sett på 56kilos-bloggen. Nää....nämen.....inte var det väl en DECILITER vatten och inte EN LITER som JAG hällde i???? Johooorusåatt!! Bara gör om och gör rätt!! Nu är rätta prinsen hemma så nu ska vi avsmaka detta med ett ruskigt fint vin som heter Schattåånöff.....alltså Chateauneuf-de-pape.....Voila!! Berättar fortsättningen sen.....spännande!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar