måndag 30 augusti 2010

Första skoldagen


Idag är en STOR dag för idag är det första dagen på min älsklings SKOLDAG! Lite nervös är han nog allt och jag med honom. Sitter här med lite fjärilar i magen även fast jag VET att han inte har något alls att vara nervös över egentligen. Det är klart att allt nytt man utsätts för kan te sig lite skrämmande ibland men oftast så tar man sig igenom det helskinnad.

Kommer ihåg när jag var liten och jag visste att vi skulle till skolsystern dagen efter, eller till Ulla-Britt, tanten som skulle hålla koll på att vi uttalade ord på rätt sätt. Har alltid tyckt att det där var lite konstigt då hon själv bröt på tyska eller nåt liknande så hur jävla förvirrande är inte DET för en sjuåring?!
Anyway, jag har ALDRIG och kommer ALDRIG att trivas med sjukhus, sjuksystrar eller nåt som kan förknippas med sjuk. Därför låg jag alltid i sängen kvällen innan och försökte att inte somna eftersom natten då blev mycket längre och jag skulle kunna dra ut på mötet med det där hemska. Tänkte alltid för mig själv att jag längtade tills jag blev vuxen och själv fick bestämma över saker och ting. Då skulle man ju aldrig råka ut för sådana här situationer!

Nu är det ju inte riktigt på det viset. Ibland måste man face the facts, ta tjuren vid hornen och ride the wave. Det är inte alltid trevligt men ÅÅÅÅHHH så skönt när det är över!!!!

Som den här veckan till exempel! SOM JAG ÖNSKAR att den vore över nu!!!! Har haft ett helvete på jobbet i flera dagar. Saker som inte går som de ska, anläggningar som inte funkar som de ska. Det är tufft men visst, jag lär mig om man ska se det positivt. Idag blir det ännu mer stök och bök, undrar när jag får tid att äta middag idag. En dag hann jag inte äta på hela skiftet, igår fick jag slänga i mig maten i förbifarten.....inget min lilla kropp är van vid. Den behöver ständig tillsyn och tillförsel. Kanske därför jag har sovit i tio-elva timmar i flera nätter nu?

Well well, idag önskar jag, och förhoppningsvis ni alla där ute, LYCKA TILL till min alltid lysande stjärna på hans första skoldag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar