torsdag 26 augusti 2010

I´m not dead

Däremot så är jag så förbannat TRÖTT hela tiden! Kan ju förstås bero på att jag jobbar nätter men ändå, tycker att jag sover och sover men jag vaknar liksom aldrig till.

Finns hopp om liv ändå. Hösten har smugit sig på lite lagom sneaky och förändringens vindar blåser genom mitt liv. Får sådan lust att börja rensa hemma. Slänga skräp, ge bort en massa gamla kläder som jag ändå aldrig kommer att använda igen, inreda, testa nya maträtter.....ja lite sånt. Jag har faktiskt den goda egenskapen att jag inte är ett dugg sentimental vad gäller prylar. Kan slänga i princip vad som helst som inte plockats fram ur garderoben på mer än sex månader. Tycker enbart att det känns befriande och utrensande för kropp och själ. Det görs ju plats för en massa nytt och det kan ju inte vara en dålig grej :)

Nästa söndag är det dags för Tjejmilen. Jag är lite bekymrad då jag fått besvär med vänster vad. De sista två gångerna har det gjort riktigt ont hur än jag har sprungit. Funderar på om det har att göra med underlaget, mina skor, bristen på benträning på gymmet eller om jag helt enkelt har övertränat mig? Blir riktigt förbannad ifall det skulle visa sig att jag inte kan löpa obehindrat nu när jag känner att jag SKULLE KUNNA komma i närheten av en för mig acceptabel tid. Tänkte dra en testlöprunda imorgon, en lugn sådan och inte på asfalt för att känna hur det känns. Är inte van att få skador, jag är van att kunna gå på som en ångvält utan missöden. Men man lär sig väl med tiden.

Har valt bort benträningen på gymmet eftersom jag alltid tar i som en blådåre vilket resulterar i att jag får en sådan grym träningsvärk som håller i sig i nästan en vecka. Det funkar inte riktigt nu när jag vill ha dem fräscha för löpning. Efter Tjejmilen blir det annat ljud i skällan. Mer tid på gymmet med fler muskelgrupper i fokus. Har ju även en liten morot att skala av till mars månad. Halvvasan står på tur och det kommer att bli en svår nöt att knäcka. Har ju NOLL teknik och dålig erfarenhet av skidor. Däremot så jag har en tuff medspelare (eller åkare) så jag kommer få ligga i för att hänga med. Kommer verkligen att bli SKITKUL att ha någon att träna MED för omväxlingens skull!

Nu blir det lite kaffe för att hålla pumpen igång! Sussa godast käraste vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar