söndag 15 augusti 2010

Grottkvinnan

Så har jag känt mig de senaste dagarna, eller nätterna kanske jag ska säga eftersom jag sovit dagtid.
Det har varit lite stök och bök på jobbet, inte för att jag gnäller för jag lär mig mycket på det, men det blir långa avlämningar till nästkommande skift och när man vill hem så fort som möjligt är det lätt att försaka vissa självklara saker. Som att duscha. (Feel free to join in for a laugh.)

Vanligtvis brukar man alltid duscha av sig för att få bort all industriskit som hamnar på en så fort man går ut i anläggningen. Min kropp har inte sett vatten sen i torsdags!! I KNOW IT´S GROUSE!! Men lika sorgligt som det är sant. Jag vaknar, kliver upp, äter, åker till jobbet, jobbar, åker hem, sover, vaknar......ja nånstans där skulle det passat bra med en dusch meeeeen det har helt enkelt känts meningslöst. "Jag ska ju snart hit igen". Liksom. Så då får allmänheten lida haha!

Sitter nu nyduschad, nyskrubbad, slät och len efter en välbehövlig tid spenderad i renlighetens och omvårdnadens tecken. Det är en rätt härlig känsla när det sticker i kroppen efter all skrubbning. Jag undrar om det inte är mina porer som öppnar sig och gapar efter syre :)
Kommer inte hålla i sig så länge då jag snart är på väg till jobbet igen. Men jag får känna mig fin för en timme i alla fall. Synd bara att Arne har åkt och handlat så han missar att se det.

Det är nackdelen OCH fördelen med mitt jobb. Jag behöver inte mer än tio minuter på mig från det att jag klivit upp tills det att jag måste vara utanför dörren och iväg. Det är inte direkt så att jag måste stå och lalla med mascara och plattång, det sköter min arbetsplats så bra ändå. Svart runt ögonen kan jag bli av kol och hjälmen fungerar alldeles utmärkt för plattande av hår. Two in one! Kabam!

Nackdelen är däremot att när jag väl FÖRSÖKER att göra mig fin så har jag glömt hur fan det var man gjorde! Sminket får plats i en tändsticksask och håret hänger hjälplöst, antingen rakt då jag faktiskt kan manövrera min plattång till DET åtminstone, eller ibland när det själv vill så ser man lite lockar dansa sporadiskt. Önskar på ett sätt att jag var mer intresserad men å andra sidan har jag lärt mig att det egentligen inte spelar någon roll. Det är inte nödvändigt. Kul däremot, det är det att experimentera men då jag gör det så sällan blir jag van vid hur jag ser ut.

Lyxproblem ÄLLÄ!
Nu ska jag sluta svamla. Nattens äventyr hägrar. Ska jag dricka kaffet svart eller med mjölk? Få se om det händer mer skit inatt eller om jag får tid att fundera över världsliga ting. Valet är nog något jag borde kasta ett getöga på. Hur fan ska man rösta?? Det är ett gissel att Aftonbladet bara är ett musklick bort. Lättläst är min melodi :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar