tisdag 31 augusti 2010

Omvänd gravitation TACK!




Jag vet inte om det beror på något slags årstidsbyte eller om det är för att det har varit tungrott på jobbet en längre tid men jag är TRÖTT! Skulle kunna sova hur länge som helst vilket inte är vanligt för mig då jag helst studsar upp vid sjutiden, senast åtta. Nu sover jag till nio och känner mig fortfarande helt överkörd.

Imorse väckte Arne mig via telefon. Jag fattade knappt var jag var nånstans och Izzy såg lika förvånad och trött ut, hon bara kisade med ögonen och tyckte jag var knäpp som ens funderade på att stiga upp. Undra om hon också haft det tungt på jobbet :)

Tog en löptur på drygt 8 km. Tänkte att jag måste väl upprätthålla någon slags nivå även fast att jag knappast kan göra någon mirakulös formtopp tills på söndag. Planen är att efter morgondagens gympass bara vila vila vila fram till söndag. Känns som det kommer räcka det jag har framför mig på jobbet.

Har kanske kanske hittat en liten väg för att utbilda mig inom hälsa och träning. Håller på att läsa lite mer om det, törs inte riktigt ta steget ÄN men jag är helt säker på att det kommer bli av på något sätt i alla fall. Det gör mig glad, jag behöver lite personlig utveckling nu. Det är rätt mycket jag skulle vilja göra men jag är min egen begränsning. "Kommer jag att klara av det, nämen inte kan väl JAAAG" osv osv är ständiga mantran som maler i min skalle. Blir riktigt trött på mig själv då!

"I´m my own worst enemy" som Pink så sanningsenligt sjöng. Näee vet ni vad! Det är dags att boosta självförtroendet lite. Fast just idag känns det lite långt bort, skulle helst av allt vilja göra mig en kopp te och softa på soffan resten av dagen. Förpliktelser som jobb och sånt nekar mig just idag. Kanske imorgon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar