måndag 23 augusti 2010

Vackert brudpar och nostalgiska tårar


Såhär sketsnygga var vi i lördags när vi fick äran att närvara på Linda och Markus stora dag. Jag har ju förstås aaaaningens finare bilder på dem men då jag inte är riktigt säker på att de vill att jag stoltserar som värsta paparazzin innan bilden ens kommit in i tidningen så undviker jag det och lägger istället ut en smickrande bild på OSS istället :)
Jag vet inte om det är åldern eller om det bara var så att min kropp tyckte att jag hade lite för mycket vätska i kroppen men jag GRÄT! Jag grät för lite och ingenting, alltså happy tears my friends. Jag grät när jag såg brudparet skrida in i kyrkan, jag grät när brudens far höll ett förvisso roligt men dock kärleksfullt tal, jag grät när brudparets låt spelades, de dansade och man nästan kunde ta på kärleken mellan dem....ja ni förstår att jag var en riktig lipsill. Jag grät mer i lördags än vad jag gjorde på mitt eget bröllop!

Som väntat när man är ibland finaste finaste vänner så hade vi en superrolig kväll med god mat, dryck, små upptåg och en massa skratt.  Jag är så STOLT och GLAD över att jag var en av de som fick vara med och dela denna dag med brudparet. STORT TACK till ER!!!!!

1 kommentar:

  1. Linda Melander24 augusti, 2010

    TACK SJÄLV!!!! :)
    Hade superskoj, kändes oss supervackra och naturligtvis får du lägga ut en snygg bild på oss, vi var ju som sagt så j-la snygga! (Haha, självförtroendet är det inget fel på).
    Finns tydligen en hög på facebook också, tur vi är så fina:)

    SvaraRadera