tisdag 6 november 2012

Energiflödardag i regnet

Regnet fortsätter att envist spöa skiten ur oss här på Nerja, men egentligen, vad gör det när jag har hängt med skönaste gänget!! Jag har skrattat så jag nästan kissat på mig och jag insåg att det var faktiskt ett bra tag sedan som jag kände den känslan. Jag brukar ha den dagligen i vanliga fall, men som sagt, många andra tankar har tagit för mycket plats. Nu har jag rensat många av dem och idag, trots det förbannade pissandet (undrar om Gud haft en brakfest i helgen och behöver tömma blåsan....KONSTANT?!!!), har jag haft så förbannat skoj med detta galna gäng!

Det är framför allt Inger som ni ser på bilden nedan som lockat fram de flesta garven. Jag hoppas och ber att jag kommer ha samma lekfulla sätt, tankar och beteende när jag är 60+!! Hon är fantastiskt rolig och de andra går inte heller av för hackor. Jag trivs så oerhört bra med dem och håller tummen att det inte är enda gången vi kan samlas på det här sättet!!

Vi har besökt Granada, en stad lite som gamla stan i Stockholm, plus ett typ av Hamam-bad. Egentligen skulle vi på bergsvandring men, ja sa jag att det REGNAR??, så vi fick ställa in det. Kanske, kanske har jag lyckats få till en på något sätt ändå men jag törs inte lova det så jag kniper igen så länge!

Anyway, tog inte så många bilder eftersom det REGNADE så it is what it is!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar