söndag 18 november 2012

Enjoy life and DO IT!

Jag har försökt skriva ett blogginlägg i flera timmar nu, men orden är bara som en enda gröt i skallen och jag kan inte uttrycka mig som jag vill.

So fuck it.
Jag har gjort en jävla resa. Bara sedan i somras har jag ställts inför utmaningar och saker som jag inte kunnat lita på att någon annan är jag själv ska fixa. Jag har mött människor jag aldrig trodde att jag skulle möta, sett nya miljöer och provat på andra arbetsuppgifter.

Detta hade aldrig hänt ifall jag inte hade klivit ut ur min trygga sfär och bara kastat mig rakt ut i det okända.
Vad fick jag för det?
Jag har träffat vänner för livet. Underbara människor som för alltid kommer att påverka och berika mitt liv.
Jag har skaffat nya kunskaper som kommer att ta mig någonstans här i världen, det är jag rätt säker på.
Jag har sett platser som jag förmodligen aldrig någonsin annars skulle ha besökt.
Jag har växt som människa, och insett att allt, verkligen precis allt, är möjligt bara man vill. Vill jag åka till månen så är det fanimej inte omöjligt. Svårt, javisst, men inte omöjligt.

Jag råder alla att ta chansen.
Sök reda på ert ego, gör er själva en tjänst och förverkliga era drömmar. Det behöver inte vara världsomfattande saker, bara det är viktigt och känns rätt för just DIG!

Det finns inget som ger så mycket som att prova nya saker, åka på en resa helt ensam, gå en kurs som du alltid velat men aldrig vågat eller vad det nu kan vara som just DITT hjärta klappar för!

Fuck it!
Det är precis så jag känner just nu, och jag hoppas att den känslan håller i sig länge, länge och helst för evigt. Jag kommer ta alla chanser i världen att fortsätta fylla mitt liv med nya upplevelser, nya intryck, nya människor. För mig är det att leva. Det hjälper mig framåt i min strävan efter...ja satisfaction antar jag.

I fredags gjorde jag min återkomst hos mina arbetskamrater. Den årliga bowlingfesten brann av på södra berget, och jag kände mig otroligt välkomnad och saknad. Säga vad man vill om att börja jobba imorgon igen men mina fina, goa arbetskamrater har jag saknat. BIG time!!

2 kommentarer:

  1. Och den där resan som tar en ingenstans och ändå runt världen och tillbaka. Som man glömmer att stanna upp och reflektera över och faktiskt konstatera hur modig man är som tog den.


    Du är så jävla bra! Vet du det? <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. ÅÅHHHH ja jag vet att du om någon förstår detta!! Så jäkla häftigt att jag hittade just DIN blogg bland alla. DU är tamejfan BÄST, vet DU det?!! :)

      Radera