fredag 9 november 2012

Just another rainy trip

Inställd bergstur idag IGEN, så nu blir det tyvärr inga fler chanser att se Spanien från ovan. Annat än i flygplanet hem då förstås hmpf! Paul, vår eminenta chaufför, visade bilder på hur det skulle sett ut om vädret var med oss och om vi hade klarat oss upp på toppen.....det såg MAGISKT ut!!

Istället fick vi en jeeptur upp genom ringlande natur. Hade varit en fin utsikt om det INTE HADE REGNAT SÅ FÖRBANNAT OCH DIMMAN SLUKAT OSS!!!! Vi såg.....inte ett skit haha! Mn kul hade vi som vanligt. Fick en fin komplimang om att mitt skratt borde spelas in och användas i terapisamtal, för att sporra till positivitet. Kan man få en bättre komplimang?!

Bjuppar på lite, ja nästan lite tragikomik igen, men mest hade vi skoj. Jag bröt ihop i ett skrattanfall när vi, efter att ha åkt drygt två-tre timmar i bussen, kommer fram till ett av våra spektakulära mål: varma källor som ska vara hälsosamt för kropp och själ att bada i, samt vackra att bara titta på. Det jag SÅG var....en hög med gyttja! :D Jag skrattade så vår guide var tvungen att göra detsamma. What else could he do liksom?! :)

Ja ni ser ju bilderna nedan. Ingen vacker syn! Det är tydligen riktig katastrof i hela Spanien. Skördar som förstörs och palmer som ryker med i stormar, eller slås ned av blixtar och dunder. Så jag får väl stämma in i Ingers synsätt: "Vi har haft tur här i Nerja!" ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar