söndag 25 november 2012

Sundaymorning coming down

Det är någonting med söndagar som jag inte gillar. Jag har alltid en lite melankolisk, nedstämd känsla, som att jag bara går och väntar på att måndagen ska hit me like a fläskläpp. Skittråkig attityd, jag vet, men det är liksom inget medvetet vad. Jo jag KAN ju välja att tänka om och rikta tankarna mot något mer positivt, men känslan ligger ändå kvar och lurar i bakgrunden.

Idag lyckades jag dock lura den lite. Träning har oftast den effekten, såvida inte själva träningen i sig går dåligt för då blir jag riktigt förbannad haha! Idag dock överraskade jag mig själv genom att göra sexton doubleunders bara sådär rakt av! För er som inte vet är doubleunders något man ofta pratar om i Crossfitsammanhang, vilket innebär att man gör dubbla hopprepshopp istället för ett åt gången som man vanligtvis gör. Jag har aldrig klarat mer än kanske tre stycken, sen har jag alltid antingen tabbat mig genom att trassla in mig och piska mig själv tills armarna blivit röda av snärtarna, eller så har kroppen liksom förflyttats runt runt och jag har slagit i någon kringvarande utrustning.
Idag gjorde jag alltså 16 st, och det var inte ens planerat. Way to go Malin! Jag ger mig en klapp på axeln för ingen annan lär ju göra det haha.

Igår tog jag ut tummen ur arslet och begav mig in på stan för att handla en högtalarkabel så att jag ska kunna poppa min älskade musik på högre volym än vad telefon kan ge mig. Förstå min lycka när det funkade!! Så nu har jag musik också....CHECK!! Fortsätter dagen med lite Birstahäng och sen ska vi äntligen få träffa Bea baby och hela hennes crazy family! En bra söndag ändå :)












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar