torsdag 23 september 2010

Buuhuuääää mina beeeeeeen!



Vaknade upp förvånansvärt fräsch i mina ben. För lat för att elda och för sktig i håret för att inte duscha såg jag en smart och enkel utväg. TA-DING! Jag åker på Helex, kör ett intervall och magpass, duschar sen och drar in på stan. WOOAH am I smart or what?

Not!
Benen var helt slut sedan gårdagens pass så cyklingen blev rena mardrömmen. Dock pinade jag mig igenom hela passet trots att jag trodde att jag skulle svimma av. Efter det körde jag ett magpass. Det var lite lättare då jag åtminstone inte hade träningsvärk DÄR. Inte idag men kanske imorgon :)

När benen är igång, när jag rör på mig så är det ju inte så farligt. Det är bara när jag sätter mig ned eller kliver i och ur bilen, eller ska ta mig ur soffan.........OH MY GOD! Men det är liiiite liiite skönt också. Synd bara att det tar flera dagar för mina ben att återhämta sig och då är det lite svårt att dra ut på en löptur. Måste ta mig en funderare på hur jag bäst ska lösa detta. Tips någon?

Idag har jag fyndat lite. Hade med mig ett rabatthäfte där det var 20-25% på en massa olika butiker. Köpte en ny sport-BH, lite underkläder samt proteinpulver och två proteinbars. Tänkte att jag lär ju bli LÄTT sugen på nåt gott i helgen när jag jobbar nätter och då kan det väl vara ett bra alternativ att snaska på hehe.

Nu måste jag försöka vila lite vilket jag redan har insett kommer att bli omöjligt. Crap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar