måndag 20 september 2010

Inte riktigt som man tänkt sig

Nej det är då väl en mening som fler än en tänkt i helgen med tanke på valet. Varför JAG skriver den är av en helt annan orsak.
Det började med att man, glad i hågen, rattade mot Stockholm för att spendera en mysig helg i Upplands Väsby tillsammans med älsklingen. Planen var att strosa runt lite, kanske handla något sporadiskt, äta god mat men mest av allt UMGÅS. Vad händer då?

Johoo det ska jag minsann berätta! På lördagen började Arne känna sig lite konstig i magen. Trodde först att det var vanliga hungerskänslor så vi handlade lite lunch och åt. Efter lite vilande på soffan och en öl senare kände han sig bättre så vi bestämde oss för att åka in till stan för att gå på bio och äta lite gott. Hann bara in så ösregnade det. Kul. Inget paraply. Dubbelt kul. Väntade en stund men till slut bestämde vi oss för att testa att ta oss till bion. Väl framme FANNS det väl ingen film som gick just då så vi drog vidare för att beställa bord på en restaurang. Hann inte det heller för Arne fick bara mer och mer ont i magen.

Fick vända hem helt enkelt och för att göra en lång historia onödigt lång så kan jag väl säga att det hela slutade på Danderyds sjukhus där jag fick lämna Arne över natten. Blindtarmen skulle bort nämligen. Jaaaahapp! Äntligen ska jag väl tillägga! Han har ju haft problem med den tidigare men i Sundsvall ville de inte operera utan skickade hem honom med "Du KOMMER att få problem senare men NU gör vi INGET."
Weeeeellll!

Det var den mysiga helgen det! Som tur är kommer det fler så ja ä int bitter! Bilder på detta spektakel kommer senare! Nu ska jag försöka försona mig med tankar som "Ska jag åka och träna eller ut och springa?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar