onsdag 29 september 2010

För nu har vi flytet....

....eller som jag trodde att det var när jag var liten: "För nu har vi FLYTVÄST"....hahaha!

Anyway, det är väl bäst att jag delar med mig av de BRA erfarenheter jag får av folk man står i beroendeposition till, något jag har väldigt svårt att acceptera. Vår bil borde haft en egen blogg vid det här laget. Turerna kring den och Bilbolaget har varit långa trots att det egentliga felet inte berott på att det har varit speciellt krångligt. De har istället prioriterat andra som sitter mer i skiten än vad vi har gjort, och det var ett ärligt och rakt erkännande, vilket jag uppskattar till MAX! Hellre det än att smila in sig, ljuga och låtsas vara ens bästa vän när de egentligen skiter fullständigt i huruvida jag lder eller ej av deras beteende.

Bilen som jag lånade under tiden vår bil har varit inlämnad, ja den sista som jag lånade, en flångny Ford Focus, har visst råkat ut för en liten misär. En vacker dag upptäcks att den har blivit PÅKÖRD!! MEN VAD I SA&#NS FÖRB%%%"ADE HELVETE????" Tänker då jag. Ska det vara så förbannat svårt att få NÅT att gå bra och smärtfritt? VA?? Funderade hur i helvete detta skulle lösa sig. Ringde till slut för att höra vad fan jag skulle ta mig till.

DÅ!
 HÄNDER DET!
Karln säger rätt ut att "Men du, det där är inte ditt fel. Det VAR sådär när du hämtade den."
Just där, just då, hade jag kunnat göra vad som helst för den mannen. Jag blev så ooootroligt lättad. FINALLY!!! Nåt som går som på räls!! Klantigt av mig att inte kolla upp det bättre INNAN jag satte mig och körde, I KNOW, men till mitt försvar har jag att dels hade jag jobbat tre nätter, dels skulle jag bara ha bilen "någon dag".

Dessutom hade han kunnat blåljuga och säga "Jaha du lilla vän, det är bara att öppna plånkan."
Men! Det skedde icke och det ska han i alla fall ha all heder för! Jag är inte sen att ändra mig när jag har fel.

Nog om detta. Bäst att gå och lägga mig för imorgon ska jag upp med tuppen för att inhandla en mysfrukost som jag ska äta med finaste och goaste Camilla. HÄRLIG TORSDAG VÄLKOMMEN!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar