onsdag 15 september 2010

Kort livslängd på mina baciller

Har haft världens kortaste influensa tror jag. I måndags när jag kom hem hade jag lite lätt huvudvärk, vilket tillhör ovanligheterna för mig.
Fick besök av Linda, Jill och Alice på kvällskvisten. Satt som en padda i soffan och bara höll i tinningarna eftersom jag var lite rädd att de skulle göra ett rymningsförsök. Väldigt socialt av mig haha!
Efter att de hade åkt så bara small det till. Fick ont i hela kroppen, kände mig varm, fick ont i halsen och kallsvettades. Efter att Arne tvingat i mig två alvedon ( "Ska jag verkligen ta TVÅÅÅ???" undrade jag skeptiskt, jag som hatar allt vad piller heter.) så hoppade jag i säng.

Vaknade igårmorse och kände mig helt sänkt. Men skam den som ger sig. Tog en alvedon och pallrade mig till jobbet. Kan ju säga att dagen gick i sakta mak. Det gjorde ont så fort jag skulle ta mig för något meeeeeen jag tog mig igenom dagen vilket jag är stolt över!

Kvällen bjöd ju på så mycket SKOJ!! Salsa is in my blood! Var vansinnigt ROLIGT som väntat! Fick ju dansa med the king himself, Julio. Jag tror att han tyckte att jag var rätt duktig eller ja, han sa nåt på spanska, log och gnuggade händerna. Inte vet jag hur man ska tolka det?! :)
Känner verkligen att jag måste ta tillvara på dansen mer. Det är ju något som gör mig så vansinnigt glad, upprymd och euforisk så jag vore ju en idiot ifall jag inte lyssnade på mig själv där! Nä mer dans for me!

Mer dans och mer träning! Träningen gick ju åt skogen denna vecka. Fick ju i alla fall en förklaring till varför jag tyckte att jag var så svag i måndags. Inte så konstigt med tanke på att kroppen nog redan då brottades med bacillusker. Bättre lycka nästa vecka då jag förhoppningsvis är frisk och kry!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar