torsdag 30 september 2010

Idag är ingen vanlig dag för idag är Malins födelsedag!



Och den HÄR fina fina tårtan fick jag av den bästa och goaste chef som finns! Kom på jobbet och hux flux stod han där med en tårta i famnen. MEN VAD I ALLSIN DAR?? Ingen har gjort en tårta till mig sen jag flyttade hemifrån så det här var en av de finaste presenter jag fått. NÅNSIN!

Jag är världens barnunge när det kommer till födelsedagar och julafton. Presenterna är inte the main thing, det är mer känslan av att få vara sådär alldeles speciell för en dag. Dagar som dessa, när man kommer till jobbet och får en massa kramar, gratulationer och till och med en egenhändiggjord tårta, då kan man inte låta bli att undra om man är lite speciell ändå. Bara sådär jävligt osvenskt tänkt :) Riktigt skön tanke!

Dagen började helt underbart med världens mysigaste frukost tillsammans med Camilla. Det är verkligen otroligt hur livet ter sig ibland. "Hittade igen" henne om man kan säga så och det är ett av de bästa fynd jag gjort på väldigt länge :) Vi mumsade och pratade ända tills det var dags för mig att dra på träning och jobb.

Telefonen har ringt större delen av dagen, folk har sjungit och hurrat. Har känt mig som drottningen eller nej Madeleine, hon är ju lite snyggare haha!

En av mina bästa födelsedagar någonsin, without a doubt! Helgen fortsätter i samma mysiga anda där jag och älsklingen ska fira och baaara rå om varandra HELA HELGEN!!! HÄÄÄÄÄRLIGT!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar