onsdag 22 september 2010

Felkopplade ledningar

Att jag aldrig LÄR mig!!
Lax är gott, yes indeed. Men lax som, (trots att det står VILTFÅNGAD på förpackningsjäveln), är sådär platt fyrkantig är INTE GOTT!! Jag är way too snål för att hela tiden köpa sådana där tokgoda Findusfiléer, det får man hos mamma och moster, så istället försöker jag krydda på olika sätt för att få det att smaka gott.
Men VARJE gång ligger den där och simmar i sin form, hånler i mjugg åt att den lyckats överlista mig ÄN EN GÅNG och ja, den smakar torr skosula med en aningens för mycket salt och tråkig smak. DAMN IT! Försökte själv vara listig och göra god romsås till men inte ens det hjälpte!!
Tips någon?

Det konstiga är ju att så fort jag ätit något som jag inte tycker om, är jag lika hungrig igen som om jag inte ens ätit alls. Vafalls?! Jag har ju ändå ätit SAMMA MÄNGD som om det skulle vara gott? Är kanske smaklökarna och mättnadskänslan sammankopplad på FEL sätt i min kropp? Logiskt sett så borde det ju vara så att när jag äter något GOTT så ska kroppen lura mig till att jag fortfarande är hungrig för att jag ska vilja stoppa i mig MER. ÄLLÄ?

Har tränat ben idag för första gången på fyra-fem månader. Blev ju ett lååååångt uppehåll då jag först trampade Halvvättern, hade semester och sen satsade till Tjejmilen. Eftersom jag får en SJUK träningsvärk varje gång jag tränar ben så har jag liksom inte velat ta risken. Nu är det dock ett benpass som ska klämmas in en gång i veckan. Få se hur det går att gå imorgon. Kommer inte vara varken en vacker syn eller upplevelse!
Lite besviken är jag också att jag tidigare klarade över 100 kg i benpress men att jag nu fjantar runt på 80 kg. Tänkte ta det lite lugnt första gången, jo tjena! Imorgon få jag känna av hur "lugnt" det egentligen blev!

Nu ska jag brygga mig lite kaffe, gona ned mig i soffan och se på tv resten av kvällen. Herrlich!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar