tisdag 7 augusti 2012

Blåbär, mygg och marklyft

Japp det är så de senaste dagarna har sett ut. Sol, vind, vatten och kärlek på det så fattar ni hur helgen har varit! Det enda som fattades var bristen på pluggande meeeen allt har sin tid hehe!

10 liter blåbär har vi lyckats knåpa ihop utan större ansträngning. Visste däremot inte hur haunted man kunde bli av att måsta rensa skiten också!! Ny ska inte jag gnälla sådär överdrivet mycket, igår pluggade jag medan Gunnar rensade bär OCH förhörde mig. Yes I'm a lucky girl!

Igår peakade jag på skolan också då vi körde knäböj och marklyft. Började dåligt dock när jag gjorde knäböj med pinnen och Jonas, vår lärare, säger :" du är inte van vid att köra knäböj eller?"
WHAT??!! Tänkte jag. Jag har ju kört benböj se'n jag kunde gå god damn it haha!! När jag fick köra med stången och lite vikter såg det genast annorlunda ut. Puh!
Marklyft var nemas problemas. Två ben, ett ben, mer vikt, mindre vikt. I got it serru!!......sade hon kaxigt höhö! Toppade det med att göra sju enbensbenböj också, bara för att sådär lite lagom nonchigt. Tror det var min dag igår. Idag är en annan dag med helt nya utmaningar. Idag kan bli en minst lika bra dag, kan också bli helt tvärtom. Häng med så får ni veta!

Slänger in lite otroligt efterfrågade bilder från helgen så håll till godo! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar