fredag 17 augusti 2012

En trea på 80 pannor!

Idag hade vi lite tester på skolan. Bland annat rev jag av 34 armhävningar, på tå måste jag väl härmed påpeka då tjejernas test egentligen sker på knä. Vet ej riktigt hur tillförlitligt testet är då man ska ha en viss vinkel i armbågen, utföra dem med korrekt hållning och i ett visst tempo. Blev svårt för vår lärare Jonas att hålla ordning på oss alla men jag tycker ändå att mitt resultat var okej. Så länge jag är bättre än grabbarna är jag nöjd haha! Okej, inte bättre än ALLA men en del iaf:)

Fick göra maxtest i knäböj också. Går till som följande:
Djupa knäböj skall utföras utan att tappa hållningen, falla framåt, vingla eller något annat knasigt. Var rätt säker på förhand att jag skulle fixa 80 kg utan större mankemang, men helt hundra kunde jag inte vara då det var länge sedan jag verkligen körde på hårt med tunga vikter. Har ju mest lallat på hela våren med tanke på tävlingen.
Så jag gjorde tre stycken på 80 kg, hade kunnat klämma fyra, kanske fem, så jag hade haft mer att ge. Siktar på 90 kg nästa gång, hell yeah! Det var för övrigt ingen kille som ville testa efter att jag gjort mitt och Sofie kirrat 70 kg....konstigt...;)

Nu är jag på väg hem till en skön helg. Fredagsmys hemma och imorgon tror jag att vi ska på roadtrip. Var det någon som sa MYYYYSIGT?!
Japp!!

Nice helg på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar