tisdag 27 april 2010

Det börjar hopa sig

Imorgon är min lediga dag den här veckan. Då hade jag först planerat att bara stanna hemma och pyssla om huset, mig själv och Izzy. Det blir ju som bekant aldrig som man har tänkt sig, varpå jag helt plötsligt har en MASSA saker att göra:

Borde få upp lite gardiner i vardagsrummet. Har ju haft en grymt bra ursäkt att slippa så länge vi har renoverat men nu börjar den ursäkten att kännas lite uttjatad. Inte akut dock.

Kolla vad som hänt Volvon. När vi köpte nya däck så brummar det misstänkt på höger sida fram varje gång vi svänger. Det måste jag kolla upp imorgon. Akut.

Handla. HATAR ju som bekant att handla men då vi ska ha en liten grillkväll här på fredag så måste det väl hit lite saker att äta. Kött att grilla vore ju en stor fördel, samt lite tillbehör. Måste ändå handla andra saker, det ekar rätt tomt i vår kyl för tillfället. Akut.

Köpa en present eller två. Har ju två, nej TRE födelsedagsbarn att gratulera den närmsta tiden. Två kan vänta tills nästa vecka men den tredje rackaren ska firas av här på fredag så det kan minsann INTE vänta ;) Akut.

Jag har en hel del andra grejer att ta tag i också men det kan vänta tills nästa vecka då jag är helledig. Konstigt nog brukar den där veckan springa förbi rätt snabbt, kanske eftersom jag skjuter upp allt som ska göras till just den veckan och sen blir jag stressad över att jag inte hinner. Borde man inte istället fokusera på det man faktiskt HAR hunnit med istället för att endast se det man INTE hinner med? Kanske ska testa det!

För övrigt flyter denna dag i samma takt som den förra. Det ska tränas och jobbas med andra ord. Kändes helt klart bättre igår när jag tränade än förra veckan då jag var helt snurrig av trötthet. Undra om det verkligen ger något att träna när man är sådär slut? Jag lyfter ju iofs vikterna och gör övningarna, men kan kroppen tillgodose, ta vara på och förvalta det? Tveksamt, det kanske är ungefär som att träna med baksmälla? Not good med andra ord.

Känner mig rätt tom på tankar och idéer. Eller nej, idéer har jag gott om, men jag KÄNNER inget speciellt. Inget som retar upp mig tillräckligt för en reaktion, inget som gör mig fundersam, eftertänksam eller något alls egentligen. Ska bli skönt att få ladda batterierna med lite ledighet. Då kanske det kommer lite engagemang på köpet.

Over and out folks!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar