söndag 4 april 2010

Izzy visar vägen

Även Izzy har vårkänslor.....
Posted by Picasa
Tjena hej hej hallå nu äre Izzy som är tillbaka igen! Efter en grym start på våren, då jag var tvungen att åka iväg och sen komma hem igen med en slags hatt på skallen och ärr på magen likt självaste Scarface, är jag nu tillbaka på banan igen.
Påsken har flutit på i en enda strid ström av skojsigheter. Eller nä, jag har visst förträngt de få futtiga minuter då jag tvingades åka bil. Jag skrek och pep, försökte välta buren med hela min enorma kroppshydda, karva med tassen men den fan var för kort för att nå sprinten så jag kunde inte öppna dörren på buren. Måste ge matte och husse lite credit där. KLURIGT UTTÄNKT!
Väl framme var det väl kanske inte så hemskt som jag hade trott. Fick en alldeles egen fanclub som lekte med mig, gosade med mig, förtjust tittade på när jag gjorde mina små hyss...ja jag kom undan med ALLT tror jag! Inte ens matte höjde ett varningens finger åt mig på hela helgen!
Nu är jag dock tillbaka in da house! And the house is rockin!! Har testat utsikten från trädet som finns utanför bron. Det var väl sådär, jag slant lite med ena tassen och tog mig ned på ett inte riktigt förväntat eller uttänkt sätt. Men det gick bra ändå, var så säker. Jag klarar mig!
The cat who hits like a bat kommer tillbaka en annan dag. Nu måste jag ut och lera ned tassarna för matte och husse har städat inne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar