söndag 4 april 2010

Skön slapp dag

Jaha vad har då matte och husse för sig en sådan strålande dag?

Startade dagen med en löptur på drygt 7,5 km. Har ju fegat lite med ynka 5 km förut men med fräscha ben som fått vila tyckte jag att det var dags att dra på lite mer. Gick galant och tog 40 min. Få se om det blir någon Tjejmil i år, det verkar bara vara jag som är sugen på att anmäla mig. Är man ett helt gäng så får man visst något extra men jag vet inte, orkar inte tjata mig till det heller. Vill man inte så vill man inte!

Väl hemma blev det frukost och lite tv innan sysslonerven kickade igång. Arne fortsatte att rensa ute på altan och jag rensade och städade inne. Hann väl knappt ta fram dammsugarjävlen så sken solen som aldrig förr med en klarblå himmel som bakgrund! MEN ÄR DET SÅ JÄVLA TYPSIKT ELLER???? Nä! Var dock lugn och harmonisk efter min löptur så jag hanterade det som en vuxen, dvs dammsög som en iller och fuskade i hörnen höhö, allt för att ta mig UT UT UT!! Blev lunch och kaffe på brokvisten, sen blev vi liksom kvar där. Hade en väldigt viktig konversation kring hur vår kommande altan och trapp kommer utveckla sig om sisådär en femtioelva år :) Den dagen kommer säkert fortare än så men känns ändå rätt långt bort!

Ikväll ska vi rymma fältet och få mumsig tacopaj hos Jocke och Lola. Känner att jag vill göra nåt SKOJ innan måndagen och grisveckan sätter igång. Lyx att slippa laga middag BÅDE idag och imorgon. Imorgon är Arne ledig så då står maten färdig och fixad när jag glider in. Aaaaahhh sometimes life is goooood reeeeeally gooood!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar