tisdag 13 april 2010

Sociala tjejen

That´s me today!
Klev upp 07.15. Kände mig för om det skulle bli någon löptur eller ej, det blev EJ. Halsen var lite raspig och konstig så jag valde helt enkelt att hoppa över det. Har känt såhär en gång tidigare och då lyssnade jag inte. Blev tokförkyld efter det så nu tänkte jag faktiskt lyssna på kroppen. Smart val!

Blev en frukost i soffan i min ensamhet. Izzy valde att ratta runt utomhus. Utomhus vore nog hennes favoritord for all time ifall hon kunde välja. Undra bara när hon ska sluta vara så adhd och lämna det utomhus också så att hon är lugn och harmonisk inomhus? But no no, hon vill GÄRNA berätta och VISA vad hon varit med om när hon kommer in. Jag är osäker på om det är bra eller dåliga saker när hon låter "MÄÄÄUUUUÄÄÄÄÄ" hela tiden. Ibland låter hon mer "KROOOOUUU", då tror jag i alla fall att det är en bra upplevelse hon vill orda om. Fast oftast är det heeeeelt obegripligt!

Tog med mig släpvagnen upp till bror och The. Tänkte göra en liten god gärning för dem iaf nu när de har rivit köket från topp till botten. Såg ut som ett slagfält. Minns våra helvetiska vinterveckor och önskar att jag kunde trolla fram ett kök bara sådär, färdigt och behandlat, men nu är man tyvärr varken trollkarl eller miljonär så de får bita ihop och härda ut. Vilket de hittills gör väldans bra måste jag säga! Själv hade jag nog tagit en filt, klättrat upp på ladugårdsbotten och envist knipit ihop ögonen tills någon kommit och sagt: "Fäääärdigt!".
Det var dock inte helt enkelt att ta sig dit. Med nytvättad bil och släpvagn hängandes och slängandes var det mer en bravad än tur att ta sig fram på en väg som såg ut som en inåtvänd hemorrojder som har diarré. Gropar ÖVERJÄVLARIMIGALLT , lera och där det inte var gropar kunde man ändå inte köra eftersom där låg det små träd i vägen. LYCKAT!

Hem till mamma och pappa där jag fick lite lunch. Vidare en sväng till världens sötaste mommen. Det är ett viktigt inslag i mina trippar hem till Kälabyn, alltid mommen! Ska dit nåt snart framöver och hjälpa henne att kratta grus från gräsmattan. Det är ett fasligt bestyr med det varje år, hon kör med den där skottkärran (som inte är speciellt LÄTT kan jag tillägga) så gräset sprätter. I love my granny!!

På hemvägen hann jag med en snabbfika hos Linda, Tommy och Selma. Alltid roligt med spontanbesök, både att få och ge :) Älskar verkligen att umgås med dem. Inga kruciduller, ta det som det kommer och man verkligen KÄNNER att det aldrig är ett besvär att man tittar in. Nej ren och skär glädje. I like!

Inte nog med det. Hem med bilen för att hoppa in i nästa bil, Amirs that is. In till stan för en fika och lite strövande. Fick tre jättefina ljus....ja jag vet inte vad det är riktigt, ljushållare med fot i olika storlekar. Ska ha dem på köksön tillsammans med nån slags blomkreation är det tänkt.

NU är jag ÄNTLIGEN hemma för att umgås med älsklingen. Han sitter just nu och petar i sig lite belgisk chokladglass så jag tänker gå och smaka lite.

Have a wonderful evening!

1 kommentar:

  1. Tänkte faktiskt på er o sa det till M innan jag la ut dom på bloggen. AHA en hängmatta till Mal,arn ;o)
    Tycker den skulle passa utomordentligt hos er.
    kram

    SvaraRadera