söndag 11 april 2010

Nattsvammel

Med risk för upprepning......VILKEN UNDERBAR DAG!!
Det finns både positiva och negativa saker med att inte kunna sova ut ordentligt efter nattpassen. På den positiva sidan finns ju att jag inte missade detta UNDERBARA väder utan fick chansen att ta en löptur i allt det soliga och varma. Den negativa sidan är helt klart att jag knappt orkar hålla ögonen öppna så fort jag slår ned rumpan på en stol. Jag får hålla igång helt enkelt, och det är ibland inte så enkelt när jag är alldeles yr och linserna far runt i ögonen på mig. Tur att det bara är vi på jobbet, annars skulle jag skrämma slag på en hel del! Eller så skulle de tro att jag led av en dödlig sjukdom.

Var det någon som såg "Så ska det låta" i fredags? Jag tänkte först vägra att se då jag läste att hysterikan Petra Mede skulle medverka, men så fick jag till min vilda glädje se att även Mr Körberg skulle sjunga en trudelutt eller fler. Fanns det några alternativ annat än att turn up the volume and prepare to be blown away??? NÄÄÄÄÄ skulle inte trooo det!! Jag måste vara skruvad eller sakna någon viktig partikel i mitt inre men när den karln tar ton så är det som om nåt går sönder i mig. Nio av tio gånger sitter jag och tjuter......snacka om pondus!! Så förbannat häftigt när någon kan se så oberörd ut och ändå beröra så förbannat!

Väntar på svar ifrån furniturebox. Har mailat dem angående bordet som jag är så sjukt sugen på. Om det finns att ses i butik så är det vi som tar bilen raka spåret första lediga helgen för att spana in!! Har ledsnat så förbannat på att det aldrig blir KLART nån jävla gång!! ALLT är segt, VI är sega och tiden är seg. Nästa helg ska vi rensa undan, nästa steg blir att lista. Hallmöbler ska Arne beställa idag. Det håller liksom inte i längden att slänga ytterkläderna där de får plats och ha skorna ÖVERALLT......inte vackert! Sen ska köksbord, stolar, lampor, gardiner, lite myspysgrejer på plats. Suck, känns som att det kommer ta ÅR!! Ja just det, vi ska måla lite mer i fönstrena också. Damn it!

1 kommentar: