måndag 26 april 2010

Sista spurten innan ledighet!!

Solen strålar men det bästa ändå
Är att jag inte behöver ställa mig på tå

Tänkte rimma mig igenom ett blogginlägg men så plötsligt försvann "flowet" :) Jag gör det en annan dag istället.
Idag läser jag Aftonbladet och dricker kaffe. Känner mig utvilad, harmonisk, förväntansfull, glad, träningsbenägen och lite förbannad. Förbannad blir jag ju nästan alltid när jag läser min hatkärlekstidning. Krig och bråk gör mig alltid lika likgiltig, jag liksom orkar inte ta till mig det. Kanske är det fel men det är ju sånt som vi dagligen matas med. Däremot blev jag fan så skadeglad när jag idag läser om tjurfäktaren som spetsas på sitt eget spjut. MEN DET VAR VÄL JÄVLAR I MIG RÄTT ÅT DIG!!!! Tjuren lider väl tiotusentals gånger värre än du nånsin kommer göra vare sig du dör eller inte!! "Varning för starka bilder". Jo jävlar ja, men att se en tjur blodig, full med sticksår rusa runt i ren förtvivlan, det är a piece of cake eller? Jag hoppas du får springa för ditt liv, trots att du förmodligen gör det i en säng på ett sjukhus istället för på en skitig, dammig arena där folk står och HURRAR för att du ska dö. Tänk på DET du!

Ni kanske undrar hur det går med min cykelträning? Då är ni inte ensamma för det gör jag med! Funderar på om jag ska göra det till en sport att INTE träna inför de där jävla 15 milen utan istället bara åka ned och försöka genomlida skiten. Förmodligen inte. Jag måste ut och rulla på. Ska ge det en chans. Vem vet, det kanske är JÄTTEROLIGT att cykla i flera timmar? Målet innan själva loppet blir i alla fall att åtminstone EN gång cykla hem till Kälen. Det är väl en fem-sex mil. Ska även cykla till jobbet, dit är det strax under tre mil. Ni hör ju hur positiv jag låter va? :) De flesta som anmäler sig till något liknande skriver ju saker som: "Idag har jag fullkomligt FLUGIT fram, jag var ett med cykeln, det var en fantastisk känsla, allting flyter på och jag kan knappt bärga mig tills loppet går av stapeln." Ja såna saker.

Jag å andra sidan vägrar ge upp mitt gym. Nu såhär på vårsidan och sommarens vindar är på väg så är jag inte lika motiverad INNAN, däremot EFTERÅT. Jag älskar verkligen att styrketräna. Ibland funderar jag på att lägga det åt sidan i sommar och endast satsa på löpning, men jag vet inte om jag riktigt någonsin kommer landa åt det hållet.

Har däremot börjat gilla min löpträning mer och mer. Kör utan pulsklocka så jag känner inte samma tvång som ifjol. Kanske är det sämre för min utvecklings del, men jag känner mig friare, mer motiverad så det kanske gynnar mig i slutändan trots allt. T'änkte blanda korta och långa sträckor så det inte blir så enformigt men jag har svårt att korta ned sträckan till 5 km. Det blir oftast minst 7,5 km och som längst en mil. Jag ljuger, i år har jag inte sprungit en mil än men jag kommer att göra det när känslan och tiden finns.

Lite yoghurt med keso nu, sen är det time for gym!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar