tisdag 20 april 2010

Fyndpriser

Lite nya saker som har flyttat in till oss......
Posted by Picasa
Igår var jag och Arne ute på vad som senare skulle visa sig vara en riktig fyndjakt.
Dagen började med en löptur i ett galet vindkaos! Jag insåg snabbt att jag skulle börja med att springa MOT vinden, annars skulle jag aldrig orka ta mig hem. Det var som att springa mot en vägg och varje gång (det hände inte ofta dock) vinden släppte så var det som att få en spark i ryggen. MYSIGT!! Hemvägen var desto mysigare med solen i ansiktet och vinden i ryggen. För en gångs skull var det faktiskt bara motvind åt ENA hållet, brukar alltid vara åt ALLA håll av någon outgrundlig anledning.
Har kommit på att kroppen verkligen är ett vaneinstrument. Hade inte sprungit på en vecka när jag i lördags, i tron om att jag var riktigt pigg och fräsch, spratt ut på morgonkvisten för att ta en härlig runda. MÖÖÖÖÖÖÖP!! Det var det INTE!!! Hade ont överallt och det var riktigt tungt att springa. Igår däremot gick det riktigt lätt om man bortser från blåsten. Måste ju vara det att kroppen säger "Jaha tjena nu ska vi ut och springa. Det var ju inte så länge sen, jag tror jag kommer ihåg hur man gör." Och så känns det inte riktigt lika jävligt, det blir inte samma chock. Så tror jag att det är i alla fall, är ju ingen superforskare i ämnet men så känns det för mig.
Vidare till shoppingen.
Arne släpade iväg mig till EM Möbler för att spana in ett vitt köksbord med svarta stolar.
"Skitbilligt, bara typ 6000 spänn för allt."
Eller inte. Han hade bara snabbläst att bordet gick på femtusen och stolarna drygt tusen spänn. STYCK alltså. Jag tyckte dock att det såg jävligt sterilt och omysigt ut och Arne höll med så vi vandrade vidare ner till källaren. Och DÄR! TADAAAA!!!!! Mitt framför snoken fanns ett bord i valnöt med fyra halvmaffiga mörkbruna skinnstolar till ett reapris på 40%!!
Jag VET vad ni tänker! "Snacka om att ändra sig, från svart bord till valnöt?!" Japp det är så jag funkar :) Det var inte ett sånt där vanligt tråkigt bord utan, ja helt enkelt inbjudande och mysigt. Tror det kommer funka finemang här hemma. Insåg att ett runt bord på 150 cm i diameter inte skulle få plats riktigt. Det skulle bli som att äta på varsin sida en stor jäkla ö, samt att det skulle täcka upp halva köket.
Så nu väntar vi på att resten av stolarna ska komma hem. Vi beställde åtta stolar ifall vi får besök nån gång, så de kommer hem under veckan. Bilder blir det DÅ!
Vidare ut till Birsta där vi bara skulle kolla på lite grejer. Snubblade över de här barstolarna på BOOM, det fanns bara tre kvar så de reades ut för halva priset, 295:- that is. MYCKET billigare än någon annanstans vi kollat. Så vips åkte de med hem!

Ja det var vår fynddag det. Känns riktigt bra! Nu blir det mer nattjobb, är grymt trött som vanligt!

1 kommentar:

  1. Måste ju säga att barstolarna var skitsnygga! Hade du inte angett priset hade jag gissat det tredubbla! Nyfiken på bordet också, kan du inte skicka en länk..? :) Kram

    SvaraRadera