tisdag 27 juli 2010

Geting till salu!


Sånt här får man roa sig med när man varit borta på semester! Kom hem och hade hela taknocken full med getingar. Söta små rackare det där.....NOT! Arne vägrade döda dem, inte för att han är speciellt mycket geting-vän utan mest för att han är berest i getingvärlden och vet hur de kan stickas. Han ställde dit stegen och kom som ett skott in genom dörren. Det BOLMADE ut getingar och han blåvägrade helt enkelt att gå ut.

"Men om du väntar en stund tills de lugnat ned sig så kanske du kan göra det sen."

"Du tror inte att de blir galna när jag sätter foten på stegen då! Jag HATAR getingar! Testa själv!"

Okej. Jag gör´t! På med kläderna och ut, redo för strid. Sprutade en hel jävla burk med radar och likt förbannat överlevde en del. Nåväl. De flesta verkar ha trillat av pinn så nu är det bara att vänta på proffsbekämparna som får ta resten. Ringde försäkringsbolaget, de skulle ringa upp "under veckan"......ehh..men jag vill att de dör NUU!!!!!

Dagen idag har spenderats på Birsta med Johanna och Nathalie. Har därför inte haft tid att lägga upp några bilder från helgens tripp, har iaf fått den från kameran till datorn så senare i veckan kommer lite smakprov.

Jo! Jag har ju klått en ny tid på min löprunda. Sprang en lite kortare sträcka på ca 7,5 km idag. Sist jag sprang den gjorde jag det på 38 min, idag mulade jag dit den på 36.5 min så det tar sig! Få se vad milen tas på senare i veckan.

Imorgon blir det nya upptåg med my girls. Ha en finfin onsdag mina kära vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar