söndag 4 juli 2010

Back at basecamp

AHA!
Ni trodde säkert att jag fått bloggtorka i denna varma sommarvärld men ICKE! Jag har bara varit out of town och out of civilisation for a while. Men nu är vi dock back at basecamp again, redo för vår sista semestervecka.

Var har vi då varit? Jo, hos Arnes pappa för lite bastubad, själslig omvårdnad samt lite fiske. Man tror, när man åker sådär avlägset, att man ska känna sig ensam och osocial men det är tamejfan STÖRT OMÖJLIGT att känna sig ensam i en värld FULL av trehundradriljarders driljarder MYGGOR!! SATAN vad de gick an!! Jag ser ut som att jag fläckvis fått böldpesten samt att jag självplågat mig genom att riva stora vallgravar för att eliminera betten. SUCK! Aldrig får man vara riktigt glad höhö. Dock är jag inte så vansinnigt grinig eftersom solen verkligen har strålat och visat sig från sin allra bästa sida största delen av tiden. Kan ändå säga att det var ett helvete att sova! BZZZZZZZZZZ var det enda man kunde höra. Fötterna kunde inte ligga utanför täcket för då BABABABABBABAAM satt det tjugo snablar i tårna, redo att dricka ur. Botten upp liksom! Sista natten gav jag upp. Jag gick ned för att testsova i vardagsrummet. Vad tror ni var det första jag hörde när jag drog filten om mig? Japp. BZZZZZZZZZZ!

Izzy skrek HELA vägen upp också. Hon vägrade till och med att vara tyst när bilen STOD STILLA vid ett vägarbete. På slutet var hon helt färdig och låg utsträck med tassarna genom gallret och pep stilla.
Hemvägen gick bättre. Jag tog henne sonika i famnen och försökte hålla henne där. Det gick finemang så länge hon inte tittade ut men så fick hon nån bokstavskombination och liksom TVINGADE sig att stirra ut. Då var det färdigt. Hon pep dock kanske bara trettio gånger istället för tretusentrettio, vilket är en helt klart godkänd siffra. Jag å andra sidan såg ut som en hårboll av allt hår hon släppte i panik.

Väl hemma välkomnades vi av nya grannar. Som hade flyttat in i VÅRT hus. Myror that is. Ett helt GÄNG! De var överjävlarimigallt, på bänken, golvet, i diskmaskinen, i lådorna......UUÄCK! Fick helt enkelt städa ur praktiskt taget hela huset, köket mest av allt dock. Ska man se det från den ljusa sidan så var det väl inte fy skam att få städat sådär akut. Då slipper vi göra det sen :)

Nu ser vi fram emot en partyvecka. Gatufesten hägrar och jag likaså. Kommer kvittra som en fågel, sväva högt som en örn, slå mig på bröstet som en babian och jollra som en bebis. I just LOVE it!

2 kommentarer:

  1. Det är så underbart att det finns fler partytroll än jag och Macke!!! Som tycker att det är årets bästa vecka i stan! Som inte tycker att det är dyrt med tanke på alla artister! Vi hörs så kan vi träffas!? Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Ni kan ALLTID lita på oss när det kommer till festliga saker och allra helst GATUFESTEN, the love of my life....ja näst efter Arne och Kälen då hihi. Jag säger såhär: Är ni där kan ni garantera att vi redan varit där i flera timmar! KRAAAAM

    SvaraRadera