torsdag 22 juli 2010

Semester.....igen?!!!!

Men HELL YEAH!!
Sitter just nu, nytränad och nyduschad tillsammans med Arne, och väntar på kärebror och The. Vi ska dricka en kopp java och insupa tanken av att vara L.E.D.I.G.A tillsammans H.E.L.A helgen!!!!! Bara umgås, ta en liten roadtrip, besöka ett nytt ställe.....helt enkelt bara koppla av och mysa!

Var på gymmet förut idag. Tänkte först inte åka dit då jag var tvungen att stanna kvar och jobba lite extra men bestämde mig sedan för att åka dit ändå. Bävade lite för att jag skulle stöta på min pratsamme polare som i början på det nya året så fint påpekade att "Mjaaa det ser ut som att du haft det bra i jul." MEN TACK SOM FAN!
 Anyway, jag såg ju framför mig hur han bara tokstirrade och VRÅÅÅLAR "MEN HERREGUD MÄNNISKA VAD DU MÅSTE HA HAFT DET BRA UNDER SEMEEEESTERRRNNNNNNN!!!"
Det gjorde han faktiskt inte. Han var för övrigt det första jag såg när jag stegade in. Oh shit....what to do? JAG KAN INTE GÅ RUNT DEN JAG KAN INTE GÅ RUNT DEN JAG MÅSTE NOG GÅ ÖVER DEN!! Eller inte. Klart som fan att han SÅG mig! Det enda han sa var "Vad brun och fin du är." Och eftersom han verkar ha en tendens att säga det första som han kommer på så litar jag fullständigt på att det var precis det han såg och inget annat :)

Nu tar bloggen semester. Kommer åter på söndag!
Puss och kram från en liten dam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar