onsdag 14 juli 2010

Het efter träning?



Jag tjatar ju alltid om hur jävla snygga och svala alla andra som tränar är, och själv ser jag ut som en svettbomb som inte borde få visas offentligt. Well here I am, live´n direct! Svetten fullkomligt flydde ut ur min kropp när jag sprang, men det känns ju häääärligt!! Önskar bara att jag hade haft en egen brygga ut mot vattnet så det bara var att slita av sig kläderna i farten och slänga sig i det härliga svalkande! Jag kan ju förvisso byta om till badkläder och gå typ 200 m nedför backen så kan jag ju göra det, men det är inte riktigt samma sak som om man hade haft en egen.

Så vansinnigt BRA det känns att ha kommit igång med träning och mat igen! Igår var jag på gymmet för första gången på, jag törs nästa inte säga det men, TIO veckor!! Så långt uppehåll har jag ALDRIG haft! Ja om man bortser från de första 23-24 åren då jag inte tränade alls haha! Hett var det, som en bastu. Svetten kom krypande så fort jag hade ställt mig på löpbandet för uppvärmning. Den lämnade inte min sida på hela tiden men så var det för alla fem som var där så det kändes lugnt :)
Tränade rygg, triceps och mage och jösses vad det biter i triceps idag! Och ryggen med för den delen. För att inte tala om rumpan! Tog ju en lång powerwalk igår på 85 min och det verkar ha tagit bra. Helt sjukt vad otränad man blir på ett litet kick! Snart är jag tillbaka igen, jag LOVAR!

Tog ett kort på lilla magen också, som en påminnelse att "hey you, sådär vill jag inte se ut någon längre stund". Får väl se hur bra det går att få bort extrakudden där, det är ju där det fastnar mest och bäst.

Nu är det nattpass som hägrar. Har varit helt sänkt av trötthet, suttit och svamlat och rullat med både huvud och ögon mest hela tiden. Blir ju inte pigg av att gå ut i "friska" luften heller då det är rätt stillastående och lika varmt som inne. Men what doesn´t kill ya....
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Ja fy fan vilken hemsk kudde du har där på magen, en sån där fjäder-fluffig en..Gigantiskt--> NOT!!

    Skärpning bruden!
    Du ÄR HET!

    Du kommer snart va inne i rullorna igen (som det ser ut som du aldrig kom ur för du är i fin fin form) och tjipp tjipp så har du den där supersexixa P!nk magen. I knöööw! Efter lite vila blir man bara mer triggad att träna så nemas problemas :D Puss på dig hjärtat
    kämpa på ;)

    SvaraRadera
  2. Men älskling vad SÖÖÖT du är!!!! :) Sitter ju här och blir liksom lite rörd hihi.

    Har nu införskaffat min Sansa Clip så imorgon bitti ska den testas på hårdvarv i spåret!
    Jag käääämpar ååå käääämpar!

    Pöss pöss my löv!

    SvaraRadera
  3. spännande men ny mpäträä :D väntar med spänning på en utförlig recension här.
    *kärlek*

    SvaraRadera