söndag 11 juli 2010

When lights go down


Med denna finfina bild på skepparn Niclas tackar Gatufesten för sig för detta år och vi tackar den. Dagarna har som vanligt gått alldeles för fort, dock tycker jag ändå att vi hann med att se det mesta och bästa så jag är nöjd.
Några höjdpunkter och överraskningar under veckan:

  • Electric Boys. HELT KLART det bästa bandet som spelade och då ska vi komma ihåg att jag verkligen inte är något elektriskt fan av dem! Men de levererade en sjujävla snygg show på alla sätt och vis, musiken bara flödade ut över en alldeles för klen publik. SKÄMMES PÅ ER att ni hellre satt hemma och pimplade rödtjut och kokade hembränt till nästa dags fylleabstinens! Fatta vad mysigt det kan vara att ta sig en sketen blaskig öl eller kall cider, slå ned rumpan på en träbänk och bara myyyyys i solen till detta musikaliska dunder och brak.
  • Johnossi. Missade ni DET också?? WHAT?? Att två grabbar på en scen kan få tonårsångesten att se så vacker och lockande ut. Jag ville slita på mig ett alldeles för stort linne så min BH syntes, skaka på min gräsbefläckade rumpa, tömma de slitna basketdojorna på grus, dricka folköl och låtsas känna mig full och vuxen.....Allt detta till detta UNDERBARA band!
  • Vädret. Är det NÅN som klagar den här veckan så ska det tamejfan till spöstraff!! Aldrig har väl vädret varit så osvenskt som denna vecka?! Medelhavsvärme som hållit i hela dygnet, en sol som aldrig slutat lysa och en skön kvällsbris som berättar att det finns plats för mer mer MMEEERRR av detta imorgon.
Ja som ni ser så har jag haft en riktigt bra avslutning på min semester. Nu är jag färdig med alkohol, wokad älg, sötsnaskigheter och ett ohejdat intag av kolhydrater.
Istället är det HEJ HEJ bönor, keso, frukt och grönt, att löpa i naturen är bara skönt!
Jag har verkligen LÄNGTAT till att få sätta tänderna i en miniåterhämtningskur, denna gång är den åtminstone riktigt tidsbestämd. Den femte september står jag där, lite lättare, lite smidigare och förhoppningsvis rejält snabbare....TJEJMILEN HERE I COME!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar