fredag 30 juli 2010

Pissbilar och pissvecka

Nu har lilltrollet och hennes mamma åkt hem. Jag önskar att de hade kunnat stanna mycket mycket längre, två dagar är alldeles för kort tid för att hinna med allt man vill!

Vi har i alla fall hunnit med att besöka Birsta och IKEA. Johanna fyndade lite smått och gott men Nathalie var inte sådär överlycklig över situationen. Tills vi hamnade på Toys R´Us, då blev det annat ljud i skällan :)

Gårdagen spenderades på Himlabadet. Jag är inte superimponerad men det är väl bra att det händer nåt i den här stan också. Barnen hade roligt och det är väl det som är det viktigaste. (Sa hon så vis och klok som hon är haha.)

Om man kunde se möjligheter på samma sätt som barn ser. Nathalie hittade lekställen ÖVERALLT i stan. Hon klättrade upp på ALLA, och då menar jag ALLA, drakar som fanns längs Storgatan och runtom. Rulltrapporna och svängdörrarna var också en grym favorit. Lekparken i hamnen var en riktig höjdare även för mig. Där fanns en STOR gunga som man kunde ligga flera i så jag damp ned där och Nathalie ömsom gungade, ömsom hoppade av för att gunga på och sen klättrade hon i igen. JÖSSES vilken energi :)

"Det här är liiiiivet" sa hon nöjt hihi.

En morgon diskuterade vi allvarligt vem som är snyggast, Johnny Test eller hunden. Det är ett barnprogram för er som inte vet. Skäms inte för det för jag hade ingen aning om vem tusan Ben 10 TV var förrän häromdagen. Båda tyckte i alla fall hunden :)

Igår grinade jag stora delar av dagen. Var helt slut och däckade i soffan för en eftermiddagslur. Det sprängde bakom ögonen, kändes som om de skulle poppa ut genom linserna. Orsak?

Först fick jag ungefär VÄRLDENS finaste sms från Therése, det var ju en bra gråt liksom.

Sen åkte Johanna och Nathalie hem. Då grinade jag för att jag tyckte det var så trist. Jag är liksom värdelös på goodbyes. Vet ju att jag inte kommer att få se dem på minst ett halvår-år och det är ingen rolig vetskap.

Sen ringde Arne och berättade att det kan kosta 15000 spänn att laga Volvon. När vi åkte till Göteborg så blev det tokhett framme vid instrumentpanelen och vid fötterna så vi lämnade in den för koll. Jippiyeah när man får höra att "Det är konstigt och något som händer typ ALDRIG!" MEN VAD I HELVETE ÄR DET FÖR MÅNDAGSEX VI HAR FÅTT????????
Så nu hoppas vi på att det INTE är den summan vi hamnar på. Dessutom så tänker vi hävda att det är Volvo som gjort något tok då den ENDAST varit inlämnad där och mekkillen sa att det fattades några skruvar. Men så jävla ovanligt att nåt sånt händer oss!

I morse åkte jag med Arne till gymmet. Sen ringer han och säger att det verkar vara motorhaveri eller nåt på Ådi för den knackade som tusan i motorn. Men allvarligt, var är det frågan om???? Ja jag vet att jag inte kan vänta mig så mycket av Ådi, han är ju ändå rätt gammal, men att det ska ske SAMTIDIGT och dessutom att Volvon ska måsta lagas för en jävla massa tusen VARJE gång den går sönder?!!! Att det ens kan SKE när biljävlen bara är fem år gammal?!!
Jag känner mig rätt låg idag också.

Sprang dock milen på 51 minuter igår och då är vilan på två minuter inräknad också så det kändes i alla fall bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar