torsdag 15 juli 2010

Japp då var det gjort!

Besitter just nu AS WE SPEAK en splitterny mp3-spelare, en Sansa Clip, som laddas för fulla muggar. Imorgon ska den testas i spåret, håller tummen för att den verkligen håller måttet. Inte för att jag är så kräsen men jag vill åtminstone ha ett hyfsat ljud och inget plupp plupp knäck i lurarna. Nej det ska liksom BOOOSTA sådär lagom, jag är ju rädd om hörseln också, jag som har nedsatt hörsel och söndriga trumhinnor och allt vad det är.

Antar att jag såg ut som ett vrak när jag steg in på Elgiganten för att handla. Efter att ha sovit tre timmar och sedan dragit på badstranden så var väl inte mitt yttre sådär jätte på topp. Med hårtestarna nödtorftigt ihopsamlade i en svans och en blöt bikini som lämnade fina avtryck på mitt linne kunde ju vem som helst tro att jag var nån slags hillbilly på jakt efter en campingplats.
Anyway. Jag stegade fram som sagt till två försäljare varav den som såg hippast ut slängde en blick på mig och bestämde sig för att han inte orkade hjälpa mig. Jag undrade om han kunde nåt om den där Sansa Clip.

"Ja det är klart jag kan nånting om den" svarade han och vände sig sedan tillbaka och molstirrade på hylljäveln framför honom.

"Är det bra ljud i den?"
"Jag har inte lyssnat så jag vet inte."

Men shit in it då! En annan snubbe kom till undsättning och talade om priset och att det var öppet köp på den vilket var i stort sett allt jag behövde veta så jag slog till.

Har varit en alldeles UNDERBAR dag på beachen i Lögdö idag. Min älskade vän Linda med familj och ett gäng till hägrade som.....som.....ja som hägrar då, jag kommer inte på nåt bättre!
Varmt i vattnet, men jag frös ändå badkruka som jag verkar ha blivit. Älskar att bada men klarar visst inte av att vara i längre stunder för då ser huden ut som små små vulkander bryter ut under skinnet. Knotter that is.

Imorgon är en ny dag. Återkommer med vad som hänt under den senare eftersom det inte har hänt än :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar