tisdag 10 november 2009

Dag 2 och en liten överraskning

Gårdagen gick riktigt bra både matmässigt och träningsmässigt. Fick ju peppa mig själv till att testa lite nya övningar på gymmet. Känner mig alltid som en alien så fort jag närmar mig en maskin eller övning som jag inte har gjort förut. Igår till exempel skulle jag testa "Hack-squat", det är denna maskin:
Nu var det bara så att lilla Malin var lite för kort så att axelkuddarna inte riktigt nådde ned till mig. Fick trixa och greja, stå på tå och se lite lagom proffsig ut, "nänä grabbar var lugna jag veeeet vad jag göööör", innan jag till slut fick ned den dit den skulle. Känner mig alltid lika stolt efteråt när jag vågat prova. Det är ju inte alltid ett korrekt beslut, ibland går det illa som när jag fastnade i bänkpressen haha!
Det var folk där och fotade, bl a mig, för deras utbildnings skull. Fick se min bild.....INGEN VACKER SYN! Stod i vadpressen och såg ut som jag försökte mig på ett smil a la Miss America eller dylikt....vafan jag TRÄNADE, då skulle det snarare passa med ett "blod-svett-och-tårar"-flin. Well well det är inget som kommer i nåt magasin direkt så skit samma!
Idag är en ny dag med nya utmaningar. Jag har fått googla på vissa övningar, fy fan, undrar ju om jag kommer se ut som en Babushka (ja ni får tänka er in i hur det stavas, säg det istället) efter det här. LOVAR att lägga in före och efter- bilder så ni hänger med och kan heja på mig på stan sen haha!
Var också in på Body In Motion och herregud vad jag bara MÅSTE göra reklam för detta ställe! Han som äger det, och som jag inte ens tänker försöka mig på att rättstava namnet på, är ungefär världens trevligaste butiksägare no doubt about it! Jag visade hela listan på alla kosttillskott och undrade om jag verkligen behövde allt det där. Han var inne helt på min linje, tog sig tid att förklara vad alla olika grejer gjorde för kroppen, vad som var bullshit och ej. Han sa vad han tyckte att jag skulle köpa hos dem samt vad som var billigare och lika bra någon annanstans. Jag fick testa alla proteindrinkar innan jag valde ut den jag ville ha.....ja ska jag fortsätta? JO! Jag fick även en shaker gratis. Är det inte någon som borde ge denna man ett pris? BRING IT!!
Han sa även att han tyckte att jag såg himskans vältränad och fit ut redan. ME LIKE! :)
Nu till överraskningen. Vi kommer eventuellt att få tillskott i familjen Johansson-Sjökvist. Ni som känner mig väl kommer naturligtvis att redan nu kunna utesluta vissa alternativ, men jag tänker ändå suga på karamellen fram till helgen :)
Igår fyllde förresten världens mysigaste 3-åring år nämligen ROOOLAAAND! Om han fortsätter vara sådär söt, charmig, omtänksam och busig livet ut kommer hans mamma och pappa få det jobbigt med att hålla reda på alla brudar hihi. Tycker även att ett GRATTIS till dem borde vara på sin plats som har uppfostrat honom till att vara sådär goooo!! Ni kan se dem på DENNA SIDA.
Nu är det handling på schemat, sen träning, sen jobb. Tjo på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar