fredag 13 november 2009

Frivecka friiiivecka!!!!

Ledigvecka stundar och jag håller på med en sporadisk "what-to-do"-list. Såhär långt har jag kommit hittills:
  • Klara mig igenom ännu en vecka med träning och rätt, tråkig, jävla kost.
  • Åka på en rätt lång biltur för att hämta hem en liten hårig bebis.
  • Julstäda (ja vi måste göra det redan nu, hinner inte sedan)
  • Inhandla juliga, röda saker som små ljuslyktor och sånt som gör julen sådär underbart inbjudande och vacker. Mer detaljerad lista kommer nog på det för inte ens jag begrep vad jag EGENTLIGEN ska handla!
  • Putsa insidan av alla fönster.
  • Hinna träffa en och annan kär vän som jag aldrig hinner se annars. Linda står HÖGST på min lista
  • Inventera julgranspyntet, har vi eller har vi inte?
  • Börja fundera på julklappar......fast jag vet hur det kommer sluta, den 23:e står jag där och sliter mitt hår som alla andra. Or do I?

Idag brukar oftast vara en bra dag. Alltså dagen innan frivecka, den återkommer ju var sjätte vecka. Idag har det dock varit en lång, seg och rätt innehållsfattig dag på jobbet. Har träffat "my people", alltså de som jag annars inte träffar då de jobbar dagtid och jag nätter eller eftermiddagar. Men ändå. Det är som om en seg, tung slimehög har lagt sig till vila över oss alla. ALLA har samma känsla. Är det vädret måntro? Eller har vi ännu inte återhämtat oss från vinteromställningen? Tycker inte att jag brukar känna av den men nu är det som att vada med lera upp till höften.

Har varit på kökssnack igen. Känns som om vi aldrig får veta ett pris, däremot upprepas frasen "Vi har ju sex prisklasser och just den här luckan ligger i den dyraste". JAMEN JAG VET VÄL FÖR FAN DET MEN KLÄCK UR DIG ETT PRIS NU FÖR SATAN!!!! Ville jag skrika idag. Hungrig, trött och frusen satt jag där med Arne och försökte välja ut en diskho och fläktkåpa.

"Ska jag räkna med vitvaror också?"

Det vet väl för fan inte JAG! Räkna ut ett pris på KÖKET hur svårt ska det va?? Resten får vi väl modifiera ihop efterhand beroende på hur många miljoner det kommer gå på. DAMN IT!

Imorgon är en spännande dag. Först träning, sen kommer tillökningen. Bilder kommer AJ PRÅMISS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar