söndag 15 november 2009

Seg söndag för oss alla

Alltså, vad fan är det för fel på vädret? Varje dag man tittar ut, regn eller snö, regn eller snö, lite snö men sen regn......hur mycket kan det gråtas där uppe i himlen egentligen??
Inte ens Izzy har orkar med att vara nån sprallis idag. Hon startade iofs dagen med några anfall mot Arnes fötter klockan sju i morse. Time to get up! Sen höll hon mig sällskap medans jag putsade fönstren. Det var tydligen riktigt tråkigt för när jag hade tränat, handlat och kommit hem, låg hon helt utslagen på en köksstol. Där låg hon i flera timmar, vi trodde att hon demonstrerade, men så föll hon till föga och kom inglassandes i vardagsrummet här på kvällningen. Nu sover hon igen. Undra hur det kommer bli inatt :)

Har haft en kolhydratsdag idag. Ska ha det en gång i veckan för att palla med eftersom resterande kostschema är så extremt. Tydligen ska jag då äta 4g kolhydrater per kilo kroppsvikt men vem orkar hålla på att räkna så? Eller rättare sagt, jag vet inte hur man gör! Jo, multiplicera4 med 56 är nemas problemas. Det är det här med att räkna ut vad jag äter i mängd exakt som är problemet. Jag löste det på så sätt att vi bestämde oss för att äta tacos, jag shoppade bröd, grönsaker, en massa geggiga såsiga tillbehör och så åt vi tills vi inte såg varann över magarna som svällde upp. Bra idé va? Så nu är jag fed up för en vecka framåt igen!

Såg en jävligt bra grej på tv-shop idag. Den här Zumba-träningen som ska vara så grymt bra, rolig och effektiv. Det som var bra var att det faktiskt stod med rätt STORA bokstäver i nedre kant att "viktnedgång med Zumba fungerar ENDAST vid god kosthållning........"ja och så något mer. Fan vad bra! Äntligen en reklam som i alla fall håller sig liiite till sanningen! Hyllning pågår!

Imorgon är Arne ledig. Då ska vi förhoppningsvis hinna städa klart samt hänga upp julgardinerna och ta fram den röda mattan för det väntas finbesök. Anna-Carin, Janne och lilla Filip kommer på middag. Lite lustigt är det ju att sist de var här så hängde samma julgardiner uppe hihi. Men men, de är så snygga att de tåls att ses igen. Försöker trösta mig med det. Antar att Izzy får en schysst lekkamrat i Filip, han får gärna trötta ut henne till natten!

Kan man förresten lämna henne ensam nu? Vi är lite skeptiska till det än. Skulle behöva åka iväg en sväng imorgon men jag tror nästan att någon av oss får stanna hemma. Hon är grymt sällskaplig ska ni veta! Följer en vart man än går, vill gärna vara med och göra det man själv gör. Synd att hon är lite för liten för att greppa dammsugaren bara.

Anyway, jag skulle kolla om det var nån bra film på tv ikväll, inte blogga hehe ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar