lördag 14 november 2009

Say hello to Izzy everyone


Hej alla som läser denna blogg! Jag heter Izzy och kommer florera på denna sida fler än en gånger i framtiden. Ni kommer få läsa om mina med- och motgångar, dagar då jag gör något enastående bra och dagar då jag gör något mindre enastående (det torde vara husse och mattes med- och motgångar då), hänga med på lite upptäcksfärder i huset, min första stund utomhus, kanske min första råtta, förhoppningsvis mitt första toabesök som tydligen ska vara i nån slags låda med små grejer i där jag ska lämna lite större grejer. Känner en viss press på mig där så CUT ME SOME SLACK the first time okay? Motoriken är det lite si och så med just nu och golven är skitläskiga att korsa rakt över, jag får liksom zickzacka mig igenom huset som är ENORMT jämfört med mig. Placet under soffan är helschysst. Där kan jag hitta på vilket fanstyg som helst utan att bli upptäckt i första taget. Blommorna är tacksamma lekkamrater, de bara står där snällt vajandes och låter mig puckla på dem hur som helst.






Var STARKT misstänksam till bilturen hit. Försökte dels berätta det med små läten samt illustrera det med att försöka ta mig ut bit för bit genom gallret men lyckades bara med en tass i taget. Noterar att jag bör banta ifall detta hemska nånsin händer igen så att jag kan planera min flykt. Insåg till slut att min husse och matte är lite tröga i sinnet så till slut orkade jag inte längre utan lade mig snällt ned och inväntade ett flykttillfälle.




Nu är jag som sagt här. Gud vet VART men det är rätt schysst. Ligger just nu och tar igen mig lite i soffan, har fått ett eget hörn där jag kan husera vilt i. Nedan visar jag lite små smakprov på vad jag pysslat med sen jag kom hit. Hej på er så länge!



Hur fan tog jag mig HIT upp?



När man inte orkar gå tar man rullatorn!



Hittade vatten, great news jag tror jag kommer överleva!



Husse och matte tycker tydligen att jag är skitsöt när jag leker med denna så okej, jag spelar med.


5 kommentarer:

  1. Men gud i himmelen vilken söting! Jag måste bara komma o hälsa på! Snusa bäbis!
    Du har väl visat bilder på moster o morbror...:-)

    SvaraRadera
  2. åååh vilken söt liten kisse...kommer filip älska imorron då vi kommer:) vart har ni hittat den lilla varelsen!?!?! kram kram anna-carin

    SvaraRadera
  3. Therése: Trodde ni skulle ta störtkrukorna på och damma ned hit för att presentera er själva:) Kommer ni nåt i veckan? HOPPAS HOPPAS!!!!!

    Anna-Carin: Den underbara skapelsen kommer från Byberget och Arnes faster:) (Ja hennes KATT alltså) Ska bli skoj att se Filip busa med henne imorgon. WOOOAAHH!!!!

    SvaraRadera
  4. Älskade lilla katt! Saknar henne. Får komma över någonting när jag har vägarna förbi Matfors, så jag får hälsa på busan! :) Och vilket fint namn ni har gett henne :)

    SvaraRadera