torsdag 12 november 2009

Tankar från idag

Om att vara sen till jobbet:
Det är bra att jag ligger i omkörningsfilen ifall jag får sladd, då kanske jag hinner räta upp bilen innan jag hamnar utanför vägen.

Om naglar:
Tycker det är mycket finare med korta naglar än långa, i alla fall på mig. Har konstaterat det idag eftersom jag fastnade med min långfingernagel och drog bort den ända nästan in på halva nageln. Börjar jag bli som one of the guys måntrooo?

Om min kosthållning:
"Går det bra?" frågade min högsta chef.
"NÄÄÄ" svarade jag fast EGENTLIGEN tänkte jag "om jag kunde så skulle jag sticka hål på magen med en slö kniv, stoppa in en halv gris, sy igen och hoppas på att den slutar kurra!!!!" Ungefär SÅ känns det!

Om mitt tålamod:
Är det fel att vilja stoppa huvudet i en köttkvarn efter minsta lilla motgång? Tänker jag fel då? Idag skulle jag köra igång en högtryckstvätt och rengöra ett band. För det första låg det fem olika slangar, which one to choose? Insåg snart vilken det var efter lite botaniserande. Det går bra det här! Vidare...hur fan ska jag sätta fast vattenskopplingen? Fick leka tricky MacGyver och svänga ihop en som dög. Jaha hur slår man på fanskapet? Få se nu, ett vred för hetvattnet, ett vred med en bild på en bensinpump. Hmm ska den vara på eller av? På eller av? På eller.....? GHHAA!!!!! KAN JAG INTE GÖRA NÅNTING UTAN ATT BEHÖVA FRÅGA??!!!! Testar att slå igång kadavret......munstycket lossnar och flyger som en avlöning. Stänger av vattnet. Sätter tillbaka munstycket igen. Slår igång aggregatet. Det börjar ryka. Kommer på att jag glömt slå på vattnet. Stänger av. Slår på vattnet. Testar igen. Mycket bra. Allt sitter fast. Men varför lyser lampan på bensinbilden? Ingen diesel.

Vid det här laget insåg jag att det bara var till att lägga ned och gå in och äta. En torr kycklingbit med lite sallad. Mums. Mulade i mig en frukt också FAST jag inte ens FÅR! Svag och yr skakade jag mig fram till kaffemaskinen och kostade på mig en cappuccino utan socker. Sådär. Bättre.

Sådär har min dag varit. Det bästa som hände var att jag fick avnjuta en proteindrink a la cappuccinosmak.....då vet ni statusen :)

Eva har efterfrågat lite bilder på hur fan jag egentligen ser ut. Jag ska FÖRSÖKA på HEDER OCH SAMVETE få till några sådana bilder så vi sedan kan jämföra, bedöma, kasta glåpord eller berömma, fritt fram för allt som ligger på THE INTÖÖRNÄÄTT! Det är bara det att jag inte är nån poser direkt. Känner mig skitlöjlig att stå och spänna mina små muskler framför kameran meeeeen allt för er kära vänner :)

Soffan, goostrumporna på och mangote i näven. NUU!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar