fredag 6 november 2009

Mysig fredagsmorgon

Sitter och myser i soffan med goosigaste strumporna som jag fått och bror och The.





Dricker grönt te med smak av mango som jag shoppade på Indiska igår. Kan jag STARKT rekommendera!!


Där fick ni en smak av vårt enormt heta köksgolv också haha....jag kan konsten att ta inbjudande bilder :) Vädret visar sig från sin sämsta sida ever, snön som trots allt gjorde allt lite mjukare och finare är borta. Kvar finns bara grått, blött, trist trist trist. Tänkte försöka mig på en promenad eller löptur sen men jag vet inte, kanske stannar jag helt enkelt inne?

Igår var jag och fusktränade lite inför kvällens aktiviteter med jobbet. It´s bowling time och det kommer bli skiiiiiitkul!! Pernilla var min kvällsdate. Tycker alltid att det är skoj att hitta på nåt sådär bara helt apropå. Skickade ett sms till henne vid tre, hon sa JAAAAA direkt och så bokade vi in oss till klockan sju. Gick rätt bra fast att jag inte har bowlat på ett år så jag hoppas att turen håller i sig tills ikväll också. Vad är en bra serie egentligen? På ett ungefär? Så man vet om man gör nåt bra eller om man ligger i skiten och krälar. Hmm kanske ska skita i att ta reda på det, blir liksom mycket roligare om jag får tro att jag är svinbra HELA TIDEN haha!

Var och shoppade lite igår på stan också. Bilder på det kommer senare när kameran är fulladdad. Have a nice Friday för det ska JAG HA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar