torsdag 19 november 2009

Torsdag, snart helg

Igår hade vi dubbelt finbesök. Först Linda, Jill och Alice. Sen till middagen kom bror och The, Izzys morbror och moster. Såhär trevlig var hon hela kvällen trots kraftiga försök att få liv i henne :)



Ingen sol och Sverigedemokraterna knappar in röster. Again, vad är det för FEL på världen?? Är vi verkligen så rubbade att vi ens överväger att de ska få yttra sina gristrynen någon annanstans förutom i nån skabbig källare som någon av deras morsor äger? Har det gått så långt alltså? Tydligen. Det är ju trots allt svininfluensan som härjar så why not?! Det räcker inte med sprit längre för att ruska om våra vintrande sinnen. Fy fan, det är så jag vill spy!

Tangentbordet fuckar sig fortfarande. Kan kanske vara batterierna ändå, det är inga duracell som sitter i. Ska göra ett ryck att byta.

Idag har jag namnsdag. Två personer har kommit ihåg det, helt otroligt, det är inte så att jag klandrar alla andra för det är ju trots allt mitt mellannamn men jag tänker hedra dem ändå. TACK Pernilla och Anneli! När jag var liten var jag alltid livrädd att någon skulle komma på att mina initialer var M.E.S.......snacka om att DET hade varit en mobbing-trigger om NÅT! Det funkade ju inte så bra att köra "Alla barnen-historier" på mig, det enda Malin rimmade på var ju Stalin så det blev rätt tjatigt till slut. Tänk om jag hade fått hetat Moa ändå som pappa ville, då hade de kunnat göra en massa stories som rimmade på boa, toa, koa, hoa.....ja såna grejer.

Idag har jag gjort väldigt lite på väldigt lång tid, varit mycket oeffektiv med andra ord. Först skulle jag in på stan och göra lite ärenden, bl a växla tillbaka norska pengar till svenska. Gick och funderade var en Interflora-butik kunde tänkas finnas eftersom jag hade blomstercheckar där och tänkte vara smart att köpa lite ljung för dem. Kom på att AHAAA det finns nog en på Bergsgatan så jag tog bilen dit på hemvägen. Där var ljungen slut, däremot hade de på Köpmangatan fick jag veta när expediten ringde dit och frågade. Lustigt att jag hade gått FÖRBI DÄR när jag växlade pengar och INTE SETT DEN!!!! Wellwell, det var bara att stövla tillbaka snål som jag är. Fick till slut min satans ljung men när jag kom hem orkade jag inte plantera den så nu står den på bron.

Köpte även röda mysiga ljushållare på Indiska som jag ska sätta upp på kanten bakom bubbelbadet, mysigt värre ska det bli! Tio stycken blev det, expediten undrade om jag skulle ge bort i present eller om det var till ett café. Näää till badrummet juh! Izzy var mest nöjd över det prasslande papperet som kom med ljushållarna. Det var skitmysigt att krypa in under, bygga tunnlar, sätta klorna i och ruska....ja lite roar de små :)

Nu ska jag dricka kaffe och fundera på när jag ska få tid att ta lite kort på hur jag ser ut så ni inte ska tro att jag tynar bort. Tjo!

1 kommentar:

  1. vilken härlig dag gumman=) själv har jag busat,brottats,lekt,pussats,kramats,fått dräggel i ansiktet och på kläderna,sovit lite,ätit stående med en liten i famnen,kissat med en liten i knät...åå vet du.. jag älskar de=)
    kolla in louise´s blogg..finns länk på min blogg där det står lillasyster

    SvaraRadera