tisdag 17 november 2009

Ingentingdag




Tja allihop Izzy här!
Ville bara berätta för alla att jag mår bra och trivs. Idag har jag till och med fått roa mig själv ett par timmar när både matte och husse var borta. Dock var jag endast betrodd i två timmar så på den tiden hann jag inte med att hitta på något bus. Nätterna är en bra tid för upptäcksfärder. Har hittat en massa nya schyssta ställen att hänga på. Blomkrukor kan jag starkt rekommendera, de är roliga att gräva i, gömma sig i, ja med dem kan man hitta på en massa saker.



Idag har jag tittat på Armageddon med matte. Eller, jag låtsades vara intresserad fast egentligen sov jag så morrhåren fladdrade. Kan väl inte hjälpa att man blir trött ibland?


När jag inte är trött så gör jag små racerstråk runt runt lite här och där. Vardagsrummet är bäst för jag får sånt grymt grepp i sofftyget och mattan. Bäst är om husse och matte är där så att jag kan mellanlanda med klorna på deras ben eller fötter. ASGRYMT JAG LOVAR ER!
Vardagsrumsbordet är en hård nöt att knäcka. Varje gång jag försöker mig dit så blir jag bortlyft eller så har de flyttat sofforna för långt bort så jag inte kommer åt. Jag ska nog visa dem en vacker dag. Snart.
Nu är det dags för en racertur. See ya!
P.S Som ni ser nedan så hittade jag toan. No worries folks! D.S



Japp det var Izzys dag det. Min dag har varit lugn som aldrig förr. Var och tränade i morse och när jag kom hem landade jag i soffan och tittade på Armageddon. Somnade till lite då och då. Skönt!
Igår var Anna-Carin, Janne och Filip här. Lillen charmade oss coooompleeete med sina risgrynsleenden :) Bjöd på blåbärspaj till efterrätt, kanske den godaste paj jag nånsin gjort! Hur jag vet det jag som inte får äta? Jo jag smaaakade ett par skedar och det var HIMMELSKT!! Förmodligen tyckte jag att den var extra god just eftersom jag inte fick men det spelar ingen roll. Det ligger en liten bit kvar i kylen och flinar åt mig varje gång jag öppnar dörren. Hmpf.
Tangentbordet har flippat ut, varje ord jag skriver missar det en bokstav eller fler. Stör mig som fan på det så jag lägger ned för dagen. Tänkte skriva ett inlägg om skator men jag tar det en annan dag. Ha en kväll för det ska jag ha!

2 kommentarer:

  1. Blomspruta att duscha på kissemissar när dom är där dom inte får vara är supereffektivt!
    Kram
    Är ni hemma imorrn vid 5, gärna dukat bord!! *hehe*

    SvaraRadera
  2. hur söt får man vara!!

    SvaraRadera