lördag 3 december 2011

Fredagsmys x1000

Min fredag var, utan att ens överdriva det minsta, den bästa fredagen på väldigt, väldigt länge!
Har ni varit med om att känna er i fullständig balans någon gång? Ni vet, man känner sig som one million bucks och det finns inget som kan rubba en?
Jag förmodar att det kanske inte är så ofta, vanligtvis mår människor i världen rätt kasst överlag.

Jag funderar ju, som ni antagligen begripit vid det här laget, väldigt mycket. Jag tänker, analyserar, funderar, tänker om och ja, så snurrar det på i min värld. Ibland är det en bra egenskap men när tankarna som spottas ut är negativa så blir det ingen bra slutekvation.

Igår slutade det bandet rulla i min skalle. Jag fick pausa, radera och spela in en ny film. En helt magisk film vill jag tillägga. Fylld med rosa elefanter och fluffiga moln, precis som det ska va! :)

Det sägs att man inte kan köpa allt för pengar men igår köpte då i alla fall jag tillbaka min frihet! Ny tid, ny epok så nu är det bäst ni servar era kaffebryggare för nu kommer jag på besök!!
Har känt mig jävligt isolerad den sista tiden, lite lustigt med tanke på att jag bor hur centralt som helst. Men om man är van att ha en bil och helt plötsligt måste åka buss vart man än ska så....gör man det INTE! Inte jag i alla fall, krasst och ärligt uttryckt.

Så här nedan ser ni mitt nya vrålåk, min silverpil i natten som ska ta mig på nya äventyr. Förhoppningsvis håller den ihop ett bra tag så jag får chansen att testa FORWHEELGODDAMNITDRIVERN i vinter höhö! Är rätt nöjd över att äga en bil som faktiskt startar när jag vrider på nyckeln utan att jag måste pull some tricks like gunga med kroppen för att få den i självsvängning eller upp med huven och killa igång den. Eller bara en sån sak som att jag kan ta vilken väg jag vill till jobbet utan att måsta fundera på ifall jag tar mig upp i backen eller om jag blir kvar.

Förstå mig ändå rätt. Jag är inte sentimental för fem öre men det är med ett sting i hjärtat jag tittar på Ådi och inser att det är över. Vår story, inte alltid enkel dock händelserik, ska nu gå i graven. Ett slutgiltigt statement kommer angående detta, var så säker på det! Känner mig även rätt säker på att det kommer nya stories om silverpilen oxå, det är ju ändå en Audi jag har köpt! Eller som Kärebror så fint uttryckte det: " Att du aldrig lär dig" ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar