tisdag 6 december 2011

Spelar inte i samma liga.....


......riktigt än :)

Vill bara visa detta fantastiska klipp! There´s more to it än att behaga karlarna så att säga!
Jag återkommer när jag nått dit hehe. Man måste ha ett mål right?


Mål ja. Jag har nog ett starkt behov av att ha mål i livet. Känna att jag är på väg någonstans. Är jag utan mål irrar jag mest runt runt och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen eller var jag ska börja. Jag tycker om den delen av mig själv, att jag presterar när jag vet vad som krävs av mig.
Däremot kan startsträckan vara jävligt lång. Jag måste vara motiverad, känna att det ger något positivt tillbaka, för att verkligen ge allt. Hamnar jag i den känslan är det nog inte så mycket som är omöjligt. Vill man så kan man, det är så sant och rätt som det bara kan bli!

Just nu har jag mest långsiktiga mål. Det känns rätt bra. Jag vet att allt kommer falla på plats eftersom och det är en skön känsla.
Det finns dock ett mål som visserligen kan vara hur långsiktigt som helst, men som är något jag började ta tag i redan i våras. Livet kom dock emellan, vilja och orken föll liksom lite efter, men nu finns det inga ursäkter längre. Det handlar om min utbildning inom hälsa/kost. Jag vet inte vad det sitter i, varför det är sååååå svårt att sätta igång. Vad är jag rädd för egentligen? Tror det mest handlar om lathet och disciplin. Jag är bra under viss tidspress. Har jag ingen eller inget som piskar mig är jag helt klart mindre bra.

Så nu sitter jag här och funderar. Bläddrar i min tjocka pärm, planerar och försöker vara min egen piska. Visualiserar hur förbannat skönt det kommer kännas när jag tagit mig igenom grundkursen och får papper på att jag minsann kan och vet något. Varför det är så viktigt med bevis vet jag inte riktigt, men jag antar att det känns bra att kunna hänvisa till något om jag ska hävda mig bland stock och sten.

Så jag lovar, på heder och samvete, att jag ska ta tag i detta. Tidsgränsen vet jag inte riktigt, måste titta över den och se vad som kan vara rimligt.

Nu ska jag äta och handla en tvättsvamp så att jag kan jobba fram silverpilen i dess rätta sken ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar