onsdag 7 december 2011

Sånt som hänt under min dag idag

09:30
Vaknade av vad jag trodde var grannens väckarklocka men som förmodligen var en barnleksak. Holy crap vad snopen jag blev när jag insåg att jag borde ha vaknat för länge sen!

11:00
Kliver ut genom dörren och möts av denna syn. Är det svårt att hålla mig glad idag är frågan? NÄÄÄÄ är svaret!! :)





11:05
Drar till Erica och Fredrik för att ha en umgängesdag på Birsta. De ska handla julklappar och lite grejer så jag leker taxichaufför eftersom Fredrik vill åka min fina, nya bil. Försöker vara häftig och gasa på lite men då mår Erica illa och gillar inte min nya, fina bil. Jag får köra sakta och fint helt enkelt :)

12:00
Står på Toys R Us och letar julklappar. Har fullt sjå med att hålla ihop flocken då de driver iväg åt olika håll, med olika tankar och olika julklappar i tankarna. Svettigt men det går! :) Äh jag överdriver, jag hade skitkul faktiskt hihi!

14:00
Håller på att tugga på mitt eminenta sällskap. Jag är hungrig och måste få mat! Så vi äter. Ruskigt spännande va haha! Äter och pratar.

15:00
Står på......ja vafan heter det om det inte är Toys R Us eller Barnens hus? Lekplaneten? Finns den ens? I alla fall, det är den där leksaksbutiken inne i Birsta city. Två ungar håller på att Godzilla sönder en synth. De slår på alla knappar samtidigt och synthstackarn försöker både ploppa ut låten "Popcorn" samt även POPPA popcorn. Vad gör jag undrar ni?
Jo, jag LER! För jag mår så jävla bra! Vanligtvis hade jag velat slita sönder tangent för tangent och mula in dem en efter en munnen på dem.....okej fullt så barbarisk hade jag INTE varit, men jag hade förmodligen lackat ur lite. Men nu......
Nu är jag bara så.....ja jag hittar inte superlativen ens för att beskriva så ni får nöja er med

KÄR!

Jag kan omöjligt fungera eller reagera som en normalt funtad människa, för jag är inte normal. Det känns som om jag är konstant hög, och alla dalar man kan få under en dag liksom smetas ut och trycks bort av ett stort kroppsligt leende. Rakt in i hjärtat. Mitt hjärta ler! Det ni!

Okej.....lite carried away där men vi tuffar vidare!

16.00
Landar i soffan hos Erica och Fredrik och myser till det med lite glögg.

18:15
Har svept en proteindrink och vandrat in till poledancen.

20:15
Vandrar hemåt igen efter två timmars grymt rolig träning! Önskar att jag kunde vara med på avslutningen på fredag, men jag har andra planer. Roliga planer. Nästa gång kanske jag vågar mig på att vara med och dansa. Då ska det bjudas in lite gäster också. Anmäl er på VIP-listan, först till kvarn haha!

22:30
Väntar på ett godnattsamtal ifrån det finaste jag vet! Efter det kan jag sova gott och vakna till en ny dag. En dag närmare lördag. Känns bra att bocka av. Riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar