tisdag 13 december 2011

Keeping my promise!

Japp jag har ju lovat, dels mig själv men även alla er andra (för de som bryr sig that is) att jag ska ska SKAAAAA harva mig igenom min baskurs i träningslära. So here I am, skriver så pennan blöder! Okej jag ljuger, jag ska precis börja! Det där skrev jag förra gången jag satte ned min rumpa, tog mig tid alltså. Det är i alla fall en början och helt klart bättre än någonsin tidigare!

Bh-brist till trots tog jag mig ändå en rask promenad till utegymmet och brände av ett tabata-pass. Med det menas åtta st intervaller på 20 sek och 10 sek vila mellan varje intervall. I princip kan man köra lite vad man vill men jag valde chins, armhävningar, situps och benböj. Egentligen borde jag skrivit upp resultatet och jämfört med föregående men jag skippade det idag. Rätt säker på att jag inte gjorde ett toppenresultat hehe.

Fick förresten guida en snubbe i rätt riktning. Kan ni tänka er MIG guida i STOCKHOLM??!! Haha undrens tid är inte förbi. Pekade jag åt rätt håll då? Jajamän!!

Nu ska jag sätta fart med teorin. Om några timmar ska jag kocka fram nån form av måltid så håll tummen att det blir ätbart :) Bilder på detta spektakel kan komma att dyka upp senare så stay tuned...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar