lördag 31 december 2011

New years eve and I do not wanna leave

Trots nattjobb hela helgen hann jag i alla fall med att dra på mig finstassen och bege mig på ett pre-party. För mig var det det, för resten av gänget började festen när jag drog. Snöpligt slut men så blir det ibland när man har ett sånt här jobb.

Vi har det rätt mysigt här också, företaget bjuder på god mat och jag har tagit med choklad och fejkbubbel att skåla i men ändå....Jag får inte pussa min finaste fina älskling på tolvslaget, något som inte kommer åter. Vårt första nyår. Får väl försöka kompensera det på nåt sätt ändå ;)

Mitt nyårslöfte då?
Har inte avlagt något sådant sen jag var barn och slog vad med mina föräldrar att jag skulle vara utan godis i ett år. Vad jag fick för det? 500 spänn och förmodligen en bättre mynhygien haha!
2012 hoppas jag bjuder på en hel del förändringar. Hur planen ser ut är lite diffus just nu, men den klarnar längs vägen. Å ena sidan gör det mig galen att inte ha ett utstakat mål, å andra sidan försöker jag att inte rusa på i 180 knyck trots att känslan säger mig så.

Jag vill även gärna tro att året kommer utnyttjas mer kvalitativt, att ta vara på alla de fina stunder som ges. Det har jag varit rätt dålig på under detta år, av naturliga skäl men ändå. It's those little things in life och nu har jag någon som verkligen får mig att varva ned och se dem.

Nej nu ska här slitas. Har svidat om återigen, nedan finner ni finstassbilden kontra verkligheten haha!

Till alla fantastiska ute där:
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar