torsdag 29 december 2011

Det ligger på!

Just nu i denna sekund är jag så långt ifrån taggad att städa som någonsin är möjligt! Klev upp kl 06:20 för att lämna in bilen på kamremsbyte. Hade klipptid klockan 08:00, drog därefter en sväng på stan, blev upplockad av Olivera för lunch på Ikea. Shoppade två eventuella nyårsklänningar, ( skitkul att jag kommer få ha den på i några SKETNA timmar innan den byts ut mot stålhätteskor och arbetskläder).

Provade förresten kläder på MQ. Nu undrar jag, är det deras klädstorlekar som är åt helvete för SMÅ eller är det ALLA ANDRA klädbutiker som säljer kläder som i själva verket är STÖRRE?? Jag menar, idag provade jag två grejer i storlek 34, min vanliga storlek, och för att få plats i dem hade jag varit tvungen att såga av mina nedersta revben. Är det den modellen vi kör nu, Cher-modellen liksom?? För det var ju inte magen eller rumpan som var i vägen, fast det vore ju enklast att tro, men nää REVBENEN!! Fick panikprova ett gäng plagg på H&M för att återfå förståndet haha!

Hur kläderna ser ut kanske jag slänger in, annars lär ni få se det på lördag. Nu får ni se hur det såg ut tidigare idag:)
Städa, träna, sova och invänta nattpasset på jobbet blir min melodi, fy tusan!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar