onsdag 27 april 2011

Hej Gud!

Jag är en tjej på 29 år som har ett problem. Eller JAG har inget problem sådär direkt, mer indirekt, men jag skriver egentligen åt/för en annan människa. Denna människa är inte vilken människa som helst. Det är MIN BROR och han är deifinitivt inte vem som helst!

Jag fattar att du har skitmycket att göra med den här globala uppvärmningen, (som jag för övrigt tycker att du gjorde ett grymt schysst jobb med i vinter då tempj#%"ln inte steg över minus 20), explosioner i kraftverk, översvämningar, tsunamis, krig och svält och allmän förtvivlan.
Men ändå. Jag hoppas du hör och att du är rätt person att fråga för jag kan inte,hur mycket jag än googlat, fråga på arabiska eller indiska. Det känns liksom inte riktigt rätt heller. Jag kan inte deras kultur, regler eller lagar även om jag tycker att buddhismen har ett skönt flow och en go´tjock gubbe som representant. Ja du ser ju redan här hur lite jag egentligen vet och hur mycket skit jag kommer få för det uttalandet!

Jag har tyvärr rätt liten koll på dig också. Jag hajar att du vill väl och att du vill visa oss hur vi ska göra för att till slut hamna by your side in a way. Där måste jag be dig hejda dig lite. Hur jävligt det än är här på jorden ibland så är det nog egentligen ingen som längtar efter att få se dig. Vissa kan tyckas, skyndar ju på sin färd, men innerst inne, vill de det. Egentligen?

Jag antar att du vet vem jag är, du vet ju allt och min pappa är lite som Jesus. Du vet, alla har hört talas om honom men ingen har sett honom. Så de kanske är släkt på nåt sätt. Fast pappa har inget skägg och han är inte speciellt lång vilket jag får för mig att Jesus var.

I alla fall. Back to topic. Min bror.
Jag har bara en bror. Detta kan ha något med att göra att pappa en gång sa att han aldrig förstod varför man bara skaffade ETT barn. Om det hände det barnet något så hade man ju inget kvar i reserv. Alltså, jag är reserven, den slutsatsen drar jag. Nu antar jag och tror starkt på att det inte riktigt var så han menade, men det är lite roligare att se det på det viset.
Så. Om jag nu är reserven så vill jag påpeka att det här reservdäcket är ingenting utan the original. Min bror är det där perfekta nyinköpta vinterdäcket. Helt fritt från skavanker och förslitningar, mycket tillförlitligt och du kan ge dig f#n på att om du har det esset i rockärmen så kan du rulla i princip hur långt som helst.

Nu är min bror inget däck. Han är MIN BROR och MIN BROR ska INTE VARA SJUK! HÖR DU DET?? Jag ser att du håller på att rulla in lite moln på himlen as we speak. Är det för att dämpa min mistlur till trut eller?
Nej, jag misstror dig inte, jag tror att du lyssnar. Fortfarande. Du kanske inte orkar hela vägen ut vilket jag fullständigt förstår dig för, det är inte många som orkar det.

MEN! Min bror är det bästa jag har. EVER! Jag kommer aldrig känna mig ensam så länge vi båda klampar runt på denna planet. Nu skriver jag ur en väldigt egoistisk synpunkt men om vi vänder lite på det då.

Min bror är något av det bästa någon kan känna. Han är snäll, lugn, stresstålig (yes it doesn`t exist in him at all) hjälpsam, kan alltid få alla att skratta, logisk, och väldigt älskvärd. Låt dig inte luras dock! Bakom allt det där lugna finns en helt vriden clown, såna där som är med i psycho-filmer fast utan det där psycho då, han är ju inte GALEN på ett "måste-spärras-in"-vis! Bara på ett bra vis. Alltid på ett bra vis. Det bästa viset.
Han har ett hus som måste renoveras så Preff hålls glad, en skog som måste få tillsyn och en traktor som han måste känna att han kan köra när han vill.

Därför. Han kan inte vara sjuk! Han har inte tid att vara sjuk! Han är inte han om han är sjuk! Han är inte trött, slut och blek. Han är energisk ( på en sengångares vis haha), slug och solbränd. DET ÄR MIN BROR DET!

Så. Fixa detta please! Jag är helt övertygad om att han har samma åkomma som Ådi. Typ i alla fall. Alltså på det sätt att det är ett skitfel som gör att han inte går ordentligt men det är fan så svårt att hitta det. Nu verkar det ha hittats på Ådi så snälla, snälla, hitta felet på min bror också! Han heter Magnus men också det vet du säkert.

Nu ska jag sluta tjata men bli inte orolig om du tror att du börjat se syner och höra röster. Det är bara jag som försöker tillkalla uppmärksamhet. I´ll be there, när du kammar ditt skägg, smörjer änglarnas vingar (fast det har du nog andra som gör åt dig förstås), borstar dina tänder och filosoferar lugnt på din molntuss. I´ll be there, until this problem´s solved!

1 kommentar:

  1. Man ska vara rädd om sina bröder, jag förlorade min älskade bror i en lägenhetsbrand för 3,5år sen:(
    kram

    SvaraRadera