fredag 1 april 2011

On my way for a.....

....jävligt nice frivecka!!

Älskar verkligen den här känslan jag har just nu. Det är fredag, jag har haft ett roligt träningspass med Fredrik, nio dagars ledighet väntar, nu har jag ätit, druckit vin och sovit en stund i soffan. Kan helgen börja bättre? Tveksamt!!

Är helt slut i ryggen! Körde negativa chins med vikter och det är fan inte att leka med såhär i efterhand. Resten av passet blev lite sisådär då jag är så förbannat klen i händerna trots att jag hade dragremmar haha! Det är så sjukt skoj att träna tillsammans med någon. Jag som är så vansinnigt social får ju liksom två flugor på smällen, all at the same time! Toppade detta med att göra ÅTTA riktiga chins, personbästa so far. Yeaaah!

Annars då?
Gårdagen var hektiskt. Jobba, driftmöte på jobbet, träna och salsa på det. Känns riktigt skönt att slappa i soffan ikväll, det var länge sen jag gjorde det känns det som.

Blev just så jävla lurad av Arne, grabben som ALDRIG kan ljuga!! Han sa att någon kört på Ådi och att halva bakarslet var helt demolerat. Jag gick igång direkt, speciellt när han drog till med att det kommer kosta 10000 spänn att laga. Han är bra på att dra till med saker och ting haha. Jag flög ut efter att suttit i soffan och retat upp mig ett tag. När jag går nedför trappen tänker jag lite för mig själv "varför har han gått runt min bil för?" eftersom Volvon stod framför Ådi. Där började jag ana oråd men SHIT SÅ GLAD JAG BLEV när jag fattade att jag hade blivit lurad!! :D

Helgen fortsätter med träning, fint väder, grillning, pyssel inför 30års-festen och kanske en tur till Vårmässan. Arne vill så gärna ha en fin garageport men jag är fan brydd ifall spenderarkontot bör vara öppet mer nu när vi redan har handlat vissa grejer.

Ha en grymt skön fredag kära vänner! Roligare än såhär blir jag inte idag tyvärr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar